HW77K Laminat – Ostvarenje jedne vizije
Evo još jednog malog, ali meni jako posebnog poglavlja u mojoj kolekciji – predstavljam vam moj Weihrauch HW77K u novonabavljenom laminat izdanju, koji mi se od prvog trenutka urezao kao idealna platforma za jedno duže vreme planiran projekat.
Na ovu lepu springericu sam konačno montirao ono što sam dugo želeo – Williams AF AG peep sight, američke proizvodnje.
A najlepši deo priče – to mi je omogućio moj iskreni prijatelj i drug
@BurekUSvemiru
On je uspeo da nabavi ovaj izuzetno kvalitetan i teško dostupan nišan, i iako mu se i samom dopao – ispoštovao me je maksimalno i drugarski mi ga prosledio.
Takvi potezi se ne zaboravljaju.
Inače,
@BurekUSvemiru je pravi majstor za peep sight pucanje – svaki njegov savet i feedback su mi značili više nego što mogu da opišem.
Zahvaljujući njemu, nišan je brzo i precizno montiran, a puška sada izgleda tačno onako kako sam je zamišljao od samog starta. Napred je ubačen Anschütz insert za diopter koji sam ja modifikovao da moze da udje u ovaj Weihrauch tunel.
Ostalo je još samo da u budućnosti (nadam se bliskoj) stigne i TBT 16J Maxi kit, koji bi zaokružio celu priču i doneo finalni “touch” ovom prelepom primerku HW77-ke.
Jedva čekam da sutra isprobam ovu lepoticu na 10 i 25
metara i da ovde podelim grupu, utiske i sve kako treba.
Ako bude sve kako očekujem – a mislim da hoće – ovo će biti jedno jako posebno oružje u mojoj kolekciji.
SM Spring-meister