Moja spring, ssp & co2 kolekcija

Napokon gotova!

d65132267c3eaa86cfeb4e7d563ef6ea.jpg

SM Spring-meister
Za kundak bi odokativno rekao da je idealan za pucanje iz svih stavova, i estetski je vrh, barem za moj ukus.
Ko vam je uradio kundak?

Za kundak bi odokativno rekao da je idealan za pucanje iz svih stavova, i estetski je vrh, barem za moj ukus.
Ko vam je uradio kundak?

Kundak je Italijanski Minelli koji je fabricki dolazio uz tu seriju HW97KT.. Sada vise nemaju sa njima ugovor pa Weihrauch pravi drugaciji Thumbhole kundak u njihovom izdanju.

Hvala na komplimentima, kundak je za mene fantazija za koriscenje i pucanje. Pozz

SM Spring-meister

HW77K Laminat – Ostvarenje jedne vizije

Evo još jednog malog, ali meni jako posebnog poglavlja u mojoj kolekciji – predstavljam vam moj Weihrauch HW77K u novonabavljenom laminat izdanju, koji mi se od prvog trenutka urezao kao idealna platforma za jedno duže vreme planiran projekat.

Na ovu lepu springericu sam konačno montirao ono što sam dugo želeo – Williams AF AG peep sight, američke proizvodnje.
A najlepši deo priče – to mi je omogućio moj iskreni prijatelj i drug @BurekUSvemiru
On je uspeo da nabavi ovaj izuzetno kvalitetan i teško dostupan nišan, i iako mu se i samom dopao – ispoštovao me je maksimalno i drugarski mi ga prosledio.
Takvi potezi se ne zaboravljaju.

Inače, @BurekUSvemiru je pravi majstor za peep sight pucanje – svaki njegov savet i feedback su mi značili više nego što mogu da opišem.
Zahvaljujući njemu, nišan je brzo i precizno montiran, a puška sada izgleda tačno onako kako sam je zamišljao od samog starta. Napred je ubačen Anschütz insert za diopter koji sam ja modifikovao da moze da udje u ovaj Weihrauch tunel.

Ostalo je još samo da u budućnosti (nadam se bliskoj) stigne i TBT 16J Maxi kit, koji bi zaokružio celu priču i doneo finalni “touch” ovom prelepom primerku HW77-ke.

Jedva čekam da sutra isprobam ovu lepoticu na 10 i 25
metara i da ovde podelim grupu, utiske i sve kako treba.
Ako bude sve kako očekujem – a mislim da hoće – ovo će biti jedno jako posebno oružje u mojoj kolekciji.
9544ddc23b3290b227b200407adbe768.jpg

4ceeb7b2df527725b502a47dbc10cd26.jpg

a4ccc433446aa16872bebbaeb41dc559.jpg

ae42cba7eb0454ae932733fef6ce9ff2.jpg

SM Spring-meister

Mora li taj potpis sa spiskom 15-20 pušaka da bude baš toliki? Na Tapatalku se ne vidi ali na kompu više od pola teksta ili cela strana samo spisak pušaka.

Inače laminat ili šper ploča ili kako god da je sada zovu je u svemu superiorniji materijal od čistog drveta za mnoge stvari. Jači je, ne "radi" kao što "radi" drvo pod vremenskim uticajima, možeš da biraš kako će da izgleda...

Uvaženi kolega @zare iskren da budem nemam pojma o čemu pričate. Takodje koristim i komp i aplikaciju da odgovaram i postujem i meni nista ne izlazi, a ni na drugim kompovima oko mene(pogledao sam sad).
614e4f06d508341fb3cdfcc9b8bfc570.jpg

d8b3de3ccdeb2eaa35d1afeedd851e1b.jpg

Moj potpis je SM Spring-meister. Meni moje oružje jedino stoji u opisu na profilu. Možda je došlo do nekog baga sa vaše strane....

Elem što se tiče "šperploča" kundaka i ostalih naziva imam isti na FWB 603 i moram priznati da sam takodje zadovoljan. Ako su olimpijci koji su ih koristili bili zadovoljni, ko sam tek ja da ne budem :)

SM Spring-meister

Jutros je i kod mene sve u redu. Sinoć je u potpisu bio spisak 15-20 pušaka i to na pola spiska sa par praznih redova tako da je ceo ekran na kompu zauzeo spisak. Bilo mi je čudno koliki potpis jer znam da forumi baš zbog toga ograničavaju veličinu potpisa.
Ne može da bude bag sa moje strane, ne mogu ja da odredim forumu šta će da prikaže.

Evo da javim utiske za kombinaciju HW77k 20j i Wiliams peep nišana.

Za sad sam baš zadovoljan, ali nisam uspeo da testiram na više od 10m jer čim sam otvorio vrata od bašte jedno jato komaraca je uslo i to je bio znak da od toga nema nista...

Testirao sam sa raznim ravnim (qys,rws,h&n,jsb) i defintivno se najbolje pokazao H&N finale match heavy.

Ovde u proširenu rupu je prošlo 5 dijabola.
1f993456823a35d83aa9f21c66bdccd8.jpg

Nije uopšte loš rezultat, ali pod hitno hitno moram da nabavim ili slabiju oprugu od 16J ili Tbt Maxi kit 16J jer uopste mi se ne svidja kakva je sad sa njenih 20j.

A čisto za poredjenje ovo je od Anschütz LG380 sa istim dijabolama meta od 5kom.
5ebcba76b74aa61ed0f1cda4a9552f25.jpg

Koji su vam predlozi za tjuniranje 77/97?

SM Spring-meister

Users who are viewing this thread

Back