Poštovanje, kolega Dragane...
Dobro ste primetili da sam napisao štošta ali ne i ono najbitnije model 311-2 Haenel.
Zaboravio sam i da napišem da je puška sa oglasa, a kao takva bila je opisana kao funkcionalna, kompletna i da je servis bio uradjen kod oružara.
Ono što je meni došlo pod ruke nije bilo ništa od toga ili je oružar bio neki totalni idiot koji je umesto osovine za natezanja stavio narezani deo šrafa, umesto lagera u cilindru gde ide dijabola stavljen lager od kočnice i td, dete da je sastavljalo bolje bi uradilo. Druga opcija je da me prodavac slagao ali mi nije delovalo da je neki lažov/prevarant, naprotiv sasvim normalan lik koji se pomalo razume u oružje, lovac...
Moguće da grešim jer ima dosta prevaranata koji su skloni da izmisle mesto gde žive, godište, ime sve u nadi da se neće saznati ko su ali valjda je svima jasno da smo mala sredina i da pre ili kasnije istina uvek ispliva...
Ne znam da li ste nekad imali sličnu situaciju ali ovo i pišem da upozorim ostale da dva puta razmisle i dobro procene sa kim će trgovati.
Nije ni sve tako crno jer ja sam u biti zadovoljan...
Izvinjavam se na podužem postu i pisanju van teme, a Vama kolega Dragane hvala na skretanju pažnje na nedostatak modela u prošlom postu, sve najbolje želim...