AGS Reality Show

Koliko vidim iz ovog pisanja "direktor" Voja je baja na ovu kuću, zavodi red kao naš presednik ;)

Ali ajde prihvatio sam presednika pa prihvatiću i Voju, samo da mi ne pomera moja pisanja i da popravim ovu moju nesretnu Dianu, da gadjam i ja dalje od 10m.

Ma Slavija 620, bila lepotica nekada, a sada baš praćka, dobro ti reče skorpio, svaka ti čast, praćka nego šta, mada danas su i praćke ječe od nje.

kliker said:
Koliko vidim iz ovog pisanja "direktor" Voja je baja na ovu kuću, zavodi red kao naš presednik ;)

Ali ajde prihvatio sam presednika pa prihvatiću i Voju, samo da mi ne pomera moja pisanja i da popravim ovu moju nesretnu Dianu, da gadjam i ja dalje od 10m.

Diana ili Slavia ...

Kakav je smehotres ova tema
Mislim da joj bar treba promeniti naziv, bar zbog novih clanova i ljudi sa strane

Sent from my iPhone using Tapatalk

Sad sam na brzinu pogledao, mislim da ovde treba lock pa da se krene u nove pohode u novpj temi.

Slazem se, imali smo nominacije, izbacivanje, jos samo da proglasimo pobednika pa razlaz xD

Sent from my iPhone using Tapatalk

Op... počela pica da se otvara :)

Milsim da nemamo psihologa, al' pedagoga imamo i to vrsnog, naravno ako si spreman da se lečiš...

Kolege ne nasedajte na provokacije , identitet doticnog gospodina je poznat i sa namerom je na forumu da isti (ako je moguce) unisti , sabotira .

Nazalost, nakotilo se dosta toga u poslednje vreme. Ali se barem na forumima to lako resava, ne mogu da banujem zeninu rodbinu nikako. Izdas upozorenje a oni nastave, izgleda samo permanent ban vredi.

kircan said:
izgleda samo permanent ban vredi.

I onda dođe sa drugim imenom, pa opet treba da prođe dve tri poruke da bi ga provalili. Čini mi se da ga je bolje ostaviti ovako i seliti ga u kahvanu čim zine.

Users who are viewing this thread

Back