Rekao BiH da je organizacija i sam toj takmičenja prošao odlično , da smo se svi okupili , upoznali i delili iskustva .
Bilo je raznih pušaka i gedžeti za videti , mojim drugarima kao i meni , najviše za oko zapao Acutac bipoda , svaka reč je suvišna za onaj kvalitet proizvoda .
Evo i par slika
Ovo je bio najmlađi učesnik, samo 10 godina , koji je pre samo desetak dana pobedio u pucanju na 50 i 100m mk puškom u takmičenju sa sve matorcima ošišao ih , budući šampion .
Nije pohvalno gađanje , bilo je baš kikseva gde je bilo "kafanskih" komentara , ali čisto za uspomenu kako je bilo na prvom EBRu , 90m disciplina iz moje perspektive .
Rezultat 195 , loše zaista ,ali sa Čika Perom- Kraljem , zauzeo 5 odnosno 6 mesto sa istim brojem krugova
Snimak je loš, sa silnim adrenalinom je bilo teško izboriti se,a pritom naštelovati sajdšot i kameru .
Opet , vidi se najbitnije .
https://youtu.be/JYO90xvo0m4
Vidi se najbitnije....
Da ste pravi.
Da ste jednim okom bili na meti a drugim gledali dal je nekom pritisak pao ispod reg.Da ste bili kao musketari ,a tako ste i dosli sa svasta nesto u kolima.I sto treba i sto ne treba ,jer mozda ce nekom zatrebati.Na liniji jedan drugog hrabrite i citate vetar naglas uz savete.
Ljudi pa vama vetar stvarno nemoze nista
Ti i ja se neznamo.U prolazu smo juce prozborili koju usput o tvojoj crvenoj stolici ali hvala ti sto si okacio snimak.Iz njega se svasta moze nauciti.
Jos jedared sve cestitke pobednicima ali u vasem slucaju ovo se moze nazvati ekipnim sportom.
Takmicenje je bilo ekstra , svaka cast organizatorima i domacinu .
Misljenja sam da kako je i Voja napisao treba ograniciti 50 metara do 5.5 i preko 5.5 , ako se pogleda tabela nema 5.5 sta da trazi sa 6.35...
Kao šta sam naslov kaže "TURNIR AGS BENCHREST IZAZOV 2021" je bio pravi izazov za mene, iskreno ja do sada nisam pucao u mete ovog tipa, jesam pucao u mete tražeći grupu što manju na različitim daljinama. Veliki izazovo je bilo pucati na vetru sa korekcijom, tako da sam na 50m imao četi nule, ni sam ne mogu da verujem da sam u neke gadjao dva puta, isključivo sam vodio o tome računa ali nule su nule. Na tabeli biti 14 sa četri nule za mene je znak da moja puška vredi i da ima potencijala u istoj, šta se posle pokazalo na 90m.
Šta reći za kraj, vežbaćemo kada budemo imali prilike i tu disciplinu