Misljenja sam da 70 m.oduzima samo vreme, naravno, to povlaci i ono da svako vec treba da zna pre nego se prijavi, da li je spreman da ide na 90 m.. Znaci, samo ako budu svi realni i svesni svojih mogucnosti, tako ce se i prijavljivati za 90 m., bez da treba elimicioni 70 m.deo. Ne znam, ja tako razmisljam, nikada se ne bih prijavio, eto samo da se prijavim, za discipline 25 m., jer sam svestan da me to ne zanima, drugo, nemam opremu za to, trece i najvaznije, ne znam da pucam na tim daljinama :mrgreen: i zasto bi mi onda trebao eliminacioni 15m deo, da mi se dokaze da nisam za nesto, a sto sam vec sam znao?!?
Sto se tice 100 i preko (beskonacno

), samo treba dobro staviti na razmatranje, da li ce biti skuplja dara (bubamara :lol: ) nego mera. Sala na stranu, treba razmisliti da li se isplati (naravno, ne mislim o fin.isplativosti)u jednom takmicenju uvesti i tu disciplinu. Ako ce to da zadovolji dva, tri pucaca i zbog njih sve to raditi (organizacija u dva dana, papirologija...ne znam sta jos)...ne vidim isplativost truda, ali, ukoliko je to 5...10... prijava, onda vec...
Mozda je glupo pitanje, ali, da li je lakse prijaviti u dva odvojena termina skup (dva turnira), npr.u junu na pocetku meseca standardne discipline kao do sada, a tamo negde na kraju meseca juna discipline preko 100 + metara. Da li je tada papirologija jednostavnija (naravno, ostaje i dalje pitanje organizacije, time nista ne dobijamo po pitanju lakoce organizovanja, jedino sto ce se imati vremena organizatorima da odmore

)..ne znam, lupam?!
I za kraj, da li ja negde procitah da se skup planira za pocetak juna meseca? Sada nigde ne vidim da je neko nagovestio, a zakleo bih se da jesam (video sam cica macu, jesam, jesam...).
PS: upozorenje citaocima. Kome je smor citati ovolike textove, molim da se ne upustaju u citanje istog, dovodi do zacepljenja u rektalnom delu. (Ili sam ovo trebao na sam pocetak staviti :lol: ).