Airguns Srbija Blog

Joca

Moderator
Staff member
Dragi prijatelji, kolege vazdušni strelci,
kao što smo već najavili, sada imamo veliko zadovoljstvo da vam predstavimo svojevrsni dodatak našem i vašem forumu - Airguns Srbija Blog!
Blog, naravno, nije zamišljen kako nekakva zamena za Forum, već kao njegov dodatak, na kojem ćemo povremeno objavljivati tekstove, zanimljive priče, lične utiske...
Na našem AGS Blogu možete očekivati zanimljive članke o najnovijim tehnologijama u svetu vazdušnog oružja, savete o treninzima za unapređenje vaših veština gađanja, prikaze opreme, ali i obične, svakodnevne priče i dogodovštine sa otvorenih strelišta, zatvorenih streljana i još mnogo toga.
Kao što ćete videti, Blog je prilično sveden u dizajnerskom smislu, gotovo spartanski, jer nismo želeli da "lampioni i šljokice" odvlače pažnju, već da istaknemo ono najvažnije, a to je - sadržaj.
Na Blogu trenutno možete pročitati četiri teksta koja su već postavljena, a broj tekstova i priča će se vremenom uvećavati i dodatno graditi i dopunjavati već prepoznatljivi identitet Foruma.
Takođe, ako neko ima neku zanimljivu priču vezanu za vazdušno streljaštvo, a želi da je podeli sa svima nama, može nam je slobodno poslati. Rado ćemo objaviti svaku priču koja bi mogla biti zanimljiva širem krugu posetilaca Foruma i Bloga.
Sigurni smo da će Forum i naša Facebook stranica, a od sada i Blog, nastaviti da budu (kako mi to volimo da kažemo), prava riznica znanja iz oblasti vazdušnog streljaštva. Hvala vam svima što ste deo Airguns Srbija zajednice. Uživajte u razmeni ideja, učenju novih stvari i razvijanju svoje strasti prema vazdušnom oružju. Slobodno čitajte tekstove, uživajte u njima, pozivajte prijatelje da nas prate, a mi ćemo se truditi da to poverenje i u buduće opravdamo. Živeli!

Blog možete pronaći na linku: https://www.airguns-srbija.com/blog

Za početak, predlažemo tekst O nama, u kojem smo ukratko predstavili sebe i ono što radimo.

blog.png
 
,,Takođe, ako neko ima neku zanimljivu priču vezanu za vazdušno streljaštvo, a želi da je podeli sa svima nama, može nam je slobodno poslati. Rado ćemo objaviti svaku priču koja bi mogla biti zanimljiva širem krugu posetilaca Foruma i Bloga."

Kako (kome) poslati (objaviti) neku priču vezanu za vazdušno streljaštvo?
Unapred hvala na odgovoru.
 
Član našeg Foruma @prlejovanovic67 zamolio nas je da postavimo na Blog tekst “Oružje na vazduh, a ne pucaljka”, koji je izvorno bio objavljen u časopisu Kalibar, a kasnije i na web portalu Oružje online, koji na Blogu prenosimo u celini, jer smatramo da može biti zanimljiv. Iako je davno napisan i možda nije aktuelan u svim svojim detaljima, opet može biti zanimljiv kao deo istorije vazdušnog streljaštva.

Oružje na vazduh, a ne pucaljka

 
Mali tip za sve posetioce Bloga:
na naslovnoj strani se vidi samo šest poslednjih tekstova. Sada ih već ima sedam a biće ih i više. Da biste videli sve tekstove, kliknite na dugme "Tekstovi" i tada ćete ih putem opcije Next Page ili Previous Page, videti sve.

Snimak ekrana.png
 
Novo na Blogu!
Sa povećanjem daljina na kojima sve češće gađamo vazdušnim puškama, pojavila se i potreba da preciznije možemo odmeravati daljine na kojima pucamo. Za te svrhe nema bolje spravice od laserskog daljinomera. Kako ti uređaji rade, koje su im glavne karakteristike i polje primene, pročitajte na blogu.

 
Dodali smo na početnoj strani Bloga pri dnu dugme "Svi tekstovi" kako bismo dodatno olakšali navigaciju, pa ćete jednostavnim klikom na njega dobiti spisak svih tekstova objavljenih na Blogu.

Snimak ekrana 2024-03-20 213526.png
 
Jedno pitanjce od mene, zbog cega se u samom forumu na navigacionoj liniji ne stavi dugme koje ce da linkuje blog?
Mislim da bi nam svima to lakse bilo da pronadjemo.
 
Novo na Blogu!

Priča veterana i njegova Zastava M56

Pisali smo nedavno na Blogu opširno o vazdušnom puškama “Crvena Zastava”, predstavili detaljno istorijat i karakteristike ovih legendarnih pušaka na našim prostorima, a ovom prilikom ćemo ispričati jednu toplu, iskrenu, životnu i ljudsku priču iz prve ruke, direktno iz sećanja strelca koji je pre više od 65 godina pucao iz tih pušaka i osvajao medalje.

 
Back
Top