Aliexpress

Dusambej

Member
Pozdrav kakva je trenutna situacija sa pomenutom radnjom,da li je neko uopšte pokušao nešto kupiti u zadnja 2-3 meseca?

Kupujem sve vreme u toku korone, stiže sve normalno i u razumnom roku. Javi se u pp za detalje šta te interesuje.

Послато са POCO F2 Pro помоћу Тапатока

Ja mogu reći da baš ne stiže sve u razumnom roku. Čak i par predmeta sa Premium shipingom sam čekao više od 2 meseca, a podigli su vreme čekanja za isti sa 21 dana na 90 dana. Od 40 porudžbina zadnjih 6 meseci samo su 3 stigle u razumnom roku ili kao nekada u roku od par nedelja. Za dosta predmeta sam dobio povrat novca, a oni posle 4 meseca stigoše itd.

Od početka korone do sad imao sam negde oko 30-ak porudžbina, stizale su od 16 do 55 dana, a najveći broj je stizao maksimalno za 30-ak dana.
Pratio sam informacije koje pošte funkcionišu normalno, preko njih poručivao i sve je stizalo normalno.
A što se tiče tih pošiljki što su stigle nakon 4 meseca, bio je jedan period kada su kineska i singapurska pošta prekinule slanje za Srbiju i svi već poslati paketi su ostali u nekim skladištima.
Dosta zavisi i od mesta odakle Kinez šalje, pošto ima primera da nekim pošiljkama treba desetak dana dok se pokrenu sa prve tačke i onda nakon toga idu brzo. Razlog je što skupljaju veću količinu paketa i šalju sve odjednom.
Mogu da pišem i ovde opširnije, ali zatrpao bih vas gomilom informacija, tako da ako nekog zanimaju detalji neka piše slobodno u pp.

Nikada nisam imao problema u zadnjih deset god,medjutim par paketa čekam još od novembra prošle godine.

Kako idu početne slovne oznake brojeva za praćenje tim paketima iz novembra?

Rax032 said:
Kako idu početne slovne oznake brojeva za praćenje tim paketima iz novembra?

Moram videti sa burazerom ne znam sad on je uzimao.

Meni nisu stigla dva paketa naručena pre korone. Maske za zagađenje, pločica za psa. Ništa skupo. Registrovani su do naše carine gde im se gubi trag. Nešto je stiglo baš pred vanredno stanje i neposredno posle vanrednog stanja. Primetni je da su neki od kojih sam naručivao sitnice podigli cene šipinga enormno. Firma od koje sam naručivao ooremu za biciklizam je prestala da šalje u Srbiju i još nisu počeli. Nedavno sam naručivao neke sitnice, šnale za nošenj ključeva, jedan paket sam čekao oko mesec dana a jedan je stigo za manje od 15 dana.

Users who are viewing this thread

Back