Ljudi evo da dam po prvi put moj skromni doprinos na ovu temu.Prilazem par slika svojih pistolja Beretta px4 i 92f i h&k vp9.Posle godinu dana koriscenja na daljini 10m sa sport s dijabolama sa ravnim vrhom ili umarex celicnim kuglicama utisci su mi sledeci. px4:sa dijabolama grupa 3,5-4cm,a sa kuglicama rasipa na oko 7-8cm,nisani nisu podesivi.Blowback solidne jacine,izgled dosta realan.Laser sa slika je dodat nedavno,podesen na 10m i jos nisam gadjao koristeci ga umesto nisana. 
92f:ne postoji pistolj koji realnije izgleda od njega!1296gr,full metal,zadnji nisan podesiv po pravcu i visini,vrlo precizan, grupe 2-3cm sa naslona.posle godinu dana jos curi lubrikant iz njega!umarex nije stedeo na tome.

vp9:realan izgled,nepodesavajuci nisani,delimican blowback mada dosta jak,malo rasipa kuglice,tj. preciznost mu nije najjaca strana.

Nadam se da ce vam post biti zanimljiv,naveo sam samo mali deo osobina svakog i jos par fotki za kraj:

92f:ne postoji pistolj koji realnije izgleda od njega!1296gr,full metal,zadnji nisan podesiv po pravcu i visini,vrlo precizan, grupe 2-3cm sa naslona.posle godinu dana jos curi lubrikant iz njega!umarex nije stedeo na tome.

vp9:realan izgled,nepodesavajuci nisani,delimican blowback mada dosta jak,malo rasipa kuglice,tj. preciznost mu nije najjaca strana.

Nadam se da ce vam post biti zanimljiv,naveo sam samo mali deo osobina svakog i jos par fotki za kraj: