co2 puske da ili ne?

Dzony93

New member
Posto uskoro planiram da uzmem jednu pucu, zanima me sta mislite o puskama koje koriste 12 gr co2 patrone ?
i zanima me ako zna neko nesot o ovom modelu QB 78 Deluxe hatsanova pucka

Zasto 4 iste teme?
QB ti nije hatsanov proizvod
To ti je neka kineska puskica!
Ima dosta mogucnosti za dorade i dosta aftermarket delova!
Moze da se doradi u dosta ozbiljniju pusku
Inace je kopija Crosman 160/167 (ovo sam procitao i iskopirao na internetu) :lol: :lol: :lol: :lol: (hteo da se pravim pametan) :lol: :lol: :lol:

sry za 4 teme nisam ni video da je izbacio 4 :shock: :shock: :shock: :shock: isflesira mi ovaj sajt uvek > meni izbacilo da je hatsanova mada nema veze, vidim na netu da je dobra ali me plasti da ne curi co2 , razmisljam izmedju par puskica pa cu da odaberem jos koju i da mi neko preporuci .. :lol:

da puska bi me izasla oko 160-170 e
http://sport.vatera.hu/sportfegyver/legfegyver/qb78_deluxe_co2_legpuska_1643040296.html
isto ima i crossman 1077 ona je malo jeftinija.. Ali mene zanima za nesot sto ne smem da pisem po forumu ...
zanima me dali su pouzdane ili ipak da se odlucim za model sa opurom tu razmisljam izme4dju hatsan mod 80 4.5 i 5.5 i crosman phantom 1200 4.5

Koju god da uzmes neces da pogresis sve su ti sada puske visenamenske.
Sto vise biras manje ce da vidis pazari sto pre nesto i pocni da gadjas :D
Bice jos pusaka zamenices i tu sto kupis i sledecu .....
U sustini C02 puske su pouzdane samo jedino zavisis od ampula. pcp zavise od pumpi a springerice jedino od toga koliko imas dijabola :mrgreen:
Za pocetak bih ja da sam na tvom mestu pazario springericu i to bih pazario u 4,5mm sigurno je dovoljno za sve zabave i razonode :D

ovaj crnez qb 78 moze da se nabudzi na pcp zato mi je interesantan, ali kad vidim da bih za isti novac mogo da kupim hatsana mod 80 4.5 i 5.5 mm i za malo vise phantom 1200 pocinjem da razmisljam za ove dve zadnje...
A i malo me zbunjuje za qb jer na jednom sajtu 10 review-a daju ocenu 5 a na drugom 6 njih daje ocenu jedva 3 ?! pa ipak izmedju ove 2 premisljam sada . HVala na savetima :D

e jbg :) , nema veze razmisljam da uzmem hasu u kalibru 4.5 , a ako bi me izaso vec oko 200 e, onda cu crosmana 1200 u 4.5

Users who are viewing this thread

Back