CO2 vazdušni pištolji - druženje/takmičenje

sale

Member
Dragi prijatelji,

Jako dugo me nije bilo. Zdravo svima!
Ima li nekog druženja/takmičenja u najavi, na kome bi moglo da se koristi "nešto kao" Walther CP88?

Pozdrav,
Sale

Može neka dvorišna liga 🙌🏼😆 I ja imam Berettu 92FS i baš mi se dopada taj CP88! Da li je Competition verzija ili ona sa kraćom cevi?

Realno, mogli bismo u Bariču, u Bukovoj Jaruzi, da organizujemo neko lokalno takmičenje. Sad kad radi kafić na strelištu, posle lepo svi da sednemo, ispričamo se i podelimo utiske kao ljudi 👍🏼

Može neka dvorišna liga 🙌🏼😆 I ja imam Berettu 92FS i baš mi se dopada taj CP88! Da li je Competition verzija ili ona sa kraćom cevi?

Realno, mogli bismo u Bariču, u Bukovoj Jaruzi, da organizujemo neko lokalno takmičenje. Sad kad radi kafić na strelištu, posle lepo svi da sednemo, ispričamo se i podelimo utiske kao ljudi 👍🏼
Verzija sa kraćom cevi, nije Competition. Mat crni sa crnim rukohvatom. Ideja uopšte nije loša. Valjda bi nas bilo više od dvojice. 😀

U suštini, tvoj i moj pištolj su onda praktično identični. Verujem da bi sigurno moglo da bude više nas. Ima i Nenad Baikal CO2, koji je isto baš precizan pištolj.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Svi ti, što bi Englezi rekli "Umarex Kings", su isti. Razlikuju se samo po izgledu. Ako ja ne grešim.

E, sad, što se druženja tiče, nemoj pogrešno da me razumeš, nemam ništa protiv ni da budemo samo nas dvojica 😀. Jedino bi mi bilo malo glupo da zapalim tamo sam. Bilo bi malo dosadno. 😂

Kako se u "novije vreme" na ovom forumu organizujte za ova neformalna druženja na strelištu? Kako se prijavljuje?

Users who are viewing this thread

Back