Tesko da ima novih nisana. Od polovnog mojpredlog je da pratis aukcije na www.egun.de pa ako naleti.Ово је оригинални нишан са моје Дијане 25Д. Годину производње не могу да видим све док лепо не очистим корозију. Ако је упоредим са мојом онда је негде око 76. годишта.
Hvala na odgovoru. Naravno da ne mora to biti baš novi nišan. Može biti i polovan. Ranije je bio neki puškar u Vrbasu, ako se ne varam, koji je imao dosta rezervnih delova. Zna li možda neko nešto o tome ili o nekom drugom puškaru?Tesko da ima novih nisana. Od polovnog mojpredlog je da pratis aukcije na www.egun.de pa ako naleti.
Pretpostavljam tesko bez doradeVideo sam nešto na Ali expressu, ali nisam siguram da li je to moguće ,,nabaciti" na Dianu 25D?
https://www.aliexpress.com/item/1005007586048127.html?spm
Апсолутно се слажем с тобом. Полазим од претпоставке да то не само да није оригинал, него није ни копија оригинала, па засигурно треба нека врста дораде, обраде .... Мада личи .... али само личи...Pretpostavljam tesko bez dorade
Plus je pitanje kakvog je kvaliteta, dal ce to stajati upucano ili ce se pomerati posle nekoliko hitaca. Najbolje resenje naci negde polovan originalni nisan. Jedino sto su te puske sve redje...Апсолутно се слажем с тобом. Полазим од претпоставке да то не само да није оригинал, него није ни копија оригинала, па засигурно треба нека врста дораде, обраде .... Мада личи .... али само личи...
Сигурно је да нема бољег решења од оригиналног, новог или половног нишана. Аво са Алија, по мом мишљењу, дефинитивно није то што би одговарало. Не знам само да ли постоји нишан са неког другог модела вп који је идентичан овом? Када кажем идентичан, мислим на систем ,,качења" на цев, да не мора да се дорађује. Начин штеловања висине и правца је небитан ако паше ,,лежиште" јер би нишан сигурно вршио свој посао.Plus je pitanje kakvog je kvaliteta, dal ce to stajati upucano ili ce se pomerati posle nekoliko hitaca. Najbolje resenje naci negde polovan originalni nisan. Jedino sto su te puske sve redje...
Msm da su nisani sa tih dianinih pusaka iz tog doba pretezno svi slicni. Mod 25, 27, 35. Mozda cak i 28, 26 i 24, al su one dosta redjeСигурно је да нема бољег решења од оригиналног, новог или половног нишана. Аво са Алија, по мом мишљењу, дефинитивно није то што би одговарало. Не знам само да ли постоји нишан са неког другог модела вп који је идентичан овом? Када кажем идентичан, мислим на систем ,,качења" на цев, да не мора да се дорађује. Начин штеловања висине и правца је небитан ако паше ,,лежиште" јер би нишан сигурно вршио свој посао.
Да. Вероватно су слични а код неких модела Дијана чак можда и исти. Не знам да ли има сличности са неким другим ,,маркама" вп?Msm da su nisani sa tih dianinih pusaka iz tog doba pretezno svi slicni. Mod 25, 27, 35. Mozda cak i 28, 26 i 24, al su one dosta redje
Gesendet von meinem Power Armor 18 mit Tapatalk