uživaj i neka je sa srećom! Siguran sam da će se javiti neko ko zna više i napisati ti nešto konkretnije o njoj 
Hvala na cestitkama ... : )Ja iskreno nemam iskustva sa tom puškom, pa ne bih da nagađam i dajem pogrešne informacije.
Ja sam samo svratio da čestitamuživaj i neka je sa srećom! Siguran sam da će se javiti neko ko zna više i napisati ti nešto konkretnije o njoj![]()
![]()
Sent from my iPhone using Tapatalk
Dakle, pošto kažeš da si nov u ovome, moj savet je sledeći: mi uglavnom upucavamo puške na 10m (ako želimo iste koristiti za pucanje u stojećem stavu) ili na 25m ako želimo da pucamo iz sedećeg stava, takozvanog bench resta, iliti po srpski sa oslonca, da ne ulazim sad u FT (field target) kombinacije . Dakle, moj prijateljski savet je da kreneš sa upucavanjem puške na 10m iz sedećeg stava da joj podesiš nišan koji god imaš. Ako je mehanički, onda je ta distanca ok. Ako imaš optiku, onda kreneš sa 10m lepo ko gospodin iz sedećeg, pa digneš distancu na 25m, podesiš optiku da pogadjaš u centar te mete, i onda uživaš u pucanju iz sedećeg stava sa osloncem. A dalje će se stvari odvijati prema tvom zadovoljstvu i nahodjenju...Sledeca faza je da nadjem odgovarajuce diabole i planiram da je upucam na 15-20 m.
Hvala na savetu , mislim da ce tako i biti ...Dakle, pošto kažeš da si nov u ovome, moj savet je sledeći: mi uglavnom upucavamo puške na 10m (ako želimo iste koristiti za pucanje u stojećem stavu) ili na 25m ako želimo da pucamo iz sedećeg stava, takozvanog bench resta, iliti po srpski sa oslonca, da ne ulazim sad u FT (field target) kombinacije . Dakle, moj prijateljski savet je da kreneš sa upucavanjem puške na 10m iz sedećeg stava da joj podesiš nišan koji god imaš. Ako je mehanički, onda je ta distanca ok. Ako imaš optiku, onda kreneš sa 10m lepo ko gospodin iz sedećeg, pa digneš distancu na 25m, podesiš optiku da pogadjaš u centar te mete, i onda uživaš u pucanju iz sedećeg stava sa osloncem. A dalje će se stvari odvijati prema tvom zadovoljstvu i nahodjenju...
Poceo sam sa pucanje sa nekim dijabolama i sve idu u gornjem desnom delu...Prvo je pusti preko hronija da vidis snagu. Ako je neka magnum varijanta da znas sa cim raspolazes.
Nemoj odmah da joj trazis idealnu dijabolu dok ne ispucas celo pakovanje, da se sve to lepo slegne.
Posle gledaj grupaciju I odluci sta ti je zadovoljavajuce za tvoju disciplinu.
Zdravo da te sluzi I da uzivas !
Nemam licnog iskustva sa tom puskom ali misljenja sam da sa tim dijabolama nebi trebalo ceniti pusku...Reci cu samo da sam ih probao(umarex) i nisam zadovoljan...Umarex Jackal 0,53g ( 8.20 gr) i ove druge su Sw- Arms neke ...
Ps
Nemoj da se predajes jos, ali moras da znas da moderne Diane, ukljucujuci tvoju, su Made in China, pa nisu kao one Nemacke od pre 20 godina
Kundak jeste zgodan , ali zahteva malo prilagodjavanjaKakvi su itosci sto se tice kundaka deluje jako zgodno?