Srdjane apsolutno se Ne slazem sa tobom!
ali ok mora da te sponzorisu ovi iz GEKO pa su sve ostale svetske marke ,,sranje,, ....
Kazes da je Skenco Jsb i Rws sranje ? :shock:
Ocigledno nisi ih probao i nemas iskustva sa tim dijabolama :x
Kazes plasticne dijabole .... nisi ni procitao kakve su . To su ti celicne dijabole u plasticnom kucistu
koji stede unutrasnjost cevi a o brzini i o udarnoj snazi i da ne pricam... nevredi...
Za 10 metara geko je ok za slaviju 631 zastavu i gamo shadow i slicno .... Slazem se sa tobom i ja imam 24 godine iskustva sa slavijom i zastavom (samo da imam toliko dinara koliko sam dijabola izpucao...

)
Ali nemoj da kazes ,,sranje,,

za nesto sto ne poznajes i dok ne probas neku pusku tipa gamo hunter 1250 ili HW100 sa hiper velocity, predator ili ultramag dijabolama .
Taj tvoj geko kad ubacim u gamo hunter 1250 raznese je na param parcade, eksplodiraju dijabole u letu...
Puno nas, ne pucamo samo u metu sa 10 m

, i sa tim geko dijabolama i sa malom puskom tipa gamo shadow ili slavija 630 , 631 necemo postici nikakve rezultate.
Cela ova prica o vazdusnim puskama , ne zasniva se samo na pucanje sa 10-15m (barem meni ne) , a to vuce sobom potraznju za razlicite puske i dijabole....
I da ne duzim, ne kazem da su ove dijabole koje nudim najbolje na svetu, ima i boljih sigurno ali da su se dobro pokazale to mogu potvrditi iz licnog iskustva.
Na zalost skupe su, ali radim na tome da budu jeftiniji
Ove dijabole dolaze i slovacke, nemacke i madjarske, cim likvidiram ,, medjustanice,, tj kad cu doci do njih direktno, cena ce znatno pasti .