Dozovla za vazdusnu?

Za vazdusnu ne moras biti clan nikakvog kluba,ja sam pre par meseci vadio dozvolu.

Treba ti potvrda iz suda da nisi nikad bio kaznjavan 200 i nesto dindzi,posle ides do neke agencije da ti popune zahtve za nabavku oruzija i tamo navedes da ti treba za vazdusnu i to ti je nekih 1400 dinara za zahtev.Nosis to u sup predajes i cekas,e sad zavisi od supa,cinimi se da je neki minimum za cekanje jedno 3 nedelje do mesec dana,ja sam cekao jedno mesec i po do na kraju nisam potega vezu,a inace nisu ni krenuli da rade moj zahtev tako da bi cekao jedno pola godine :D

Kad dobijes nabavnu dozvolu iz supa ides pazaris pusku,i sa overenom i ispunjenom nabavnom (to prodavac ispunjava) ides cinimi se opet u agenciju po zahtev za dozvolu za oruzije i to ti je opet nekih 1400 dinara i u sup to predas i dobijas dozvlu.

Kod nas su to malo iskomplikovali,u normalnim drzavama idjes u radnju i pazaris vazdusnu kao da si kupio sladoled,samo moras imati licnu kartu :)

Ma obicne agencije kod kojis registrujes aute radis kuporpodajne ugovore i te gluposti,kod njih sam isao samo zato da ne vijam taj obrazac sto ti treba,a mislim da ga i nemas gde uzeti nego u tim agencija.

Hvala! Znaci klasicno ce da ispituju komsiluk i slicno? Sada cu da vidim da predam za dozvolu pa ako mi daju daju ako ne nista, Imam 19 godina i valjda hoce , posto stojim ok sa komsilukom, i nisam pravio probleme i nemam prijave. Jos nesto da li si pisao ono sta ce ti kao vazdusna i slicno ? tipa kao za stetocine na selu ?

pa za stetocine na selu sigurno nije, posto zakonski upotreba vazdusnog oruzja u svrhe lova nije dozvoljena po bilo kom osnovu,, tako da ne spominji tako nesto.

Lov i stetocine ne spominji nigde :D da kod nas nije dozvoljeno loviti,a kad budes isao u sup na razgovor (ako te budu zvali,mene jesu) kazes da hoces da se uclanis u neki streljacki klub pa kao prvo da probas da vidis hoce li to tebi ici,a i olimpijada je bila,nasi strelci su bili odlicni pa kontam da ce se povecati br. zahteva za vazdusne :D

Haha to kao na foru prvo ciga kupi kola pa onda konja :). Hvala videcu da podnesem zahtev, i ako odobre koju pucu da uzmem :)

Users who are viewing this thread

Back