Dragi moji, ja sam danas postao ponosni vlasnik ovog izuzetnog pištolja.
Ispalio sam 30ak dijabola i vrlo brzo su počele da nalaze put u jako male grupe, a dok se podružimo malo ja se nadam i u centar. View attachment 19493View attachment 19494View attachment 19495
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Ti si mi jedini spas od žene brate moj, kad pogleda šta sve imam, ja joj pokažem sliku tvog ormara, lagano se prekrsti i ostavi me na miruSvaka cast kolega! Ponosan sam na tebe. Radujem se da se uskoro i ja ponovim sa istim tim legendarnim pistolje! Sve pohvale
SM Spring-meister
Hvala hvala! Čuo sam da si se i ti ponovio i to ozbiljno!!Sve čestitke kolega! U zdravlje da te služi i da njim ispucaš bar tonu olova!!! I posle toliko godina i dalje je to čudo od pištolja!
Ti si mi jedini spas od žene brate moj, kad pogleda šta sve imam, ja joj pokažem sliku tvog ormara, lagano se prekrsti i ostavi me na miru

Danas je bilo prvo druženje sa novim mezimcem i nemojte da moje loše streljačke sposobnosti budu antireklama za ovo nemačko čedo.
Ove sedmice planiram da ga forsiram, očekujte, što bi mladi rekli apdejt.View attachment 19552View attachment 19553View attachment 19554View attachment 19555

Budući da je moj pištolj FWB 65 MK2, ja sam rešio da danas iskoristim mogućnosti pomeranja okidača i izvukao sam ga u nagibu ka desno i nekih 3-5mm u nazad kako bi mi prilikom okidanja kažiprst bio u optimalnom položaju, jer sam primetio da na meti gađam u levo zbog daljine okidača, te iako je okidanje dosta lagano, neadekvatan položaj dovodi do pomeranja na meti čak 1-2cm.
Može se na merama videti da su se pogoci grupisali desno (uz dosta flajera, imao sam samo neke norica match dijabole koje su težak šit)View attachment 19608View attachment 19609View attachment 19610

Hvala na pojašnjenju, možda je trebalo da pročitam šta piše na pištolju
Sad se nervira što mi fale tegovi (koje ne bih ni stavio)
Ako ista lepo sam te obradovao 

Nadam se uskoro jedan levoruki u mojim rukama![]()