Gamo G Magnum 1250 Jungle 6.35

AlexMc

Member
Merkam ovu pusku u kalibru 6.35. Dolazi sa optikom za koju kazu da nije nesto, optiku bih prodao i kupio bolju koju bih zadrzao i za neku bolju pusku. Planirao sam PCP, ali finansije su se promenile, pa mislim nju da kupim. Koliko sam gledao, dosta je precizna cak i na 50m. Malo bih gadjao u metu na tih 50, a plinking na 50-100m. Ima li neko ovde tu pusku da podeli iskustva?

Samo ću ti reći da za taj novac, uz možda koji dinar više, možeš da uzmeš Weihrauch pušku u Peloponezu (Radnja u Ns) koja će ti trajati i pružiti decenije čistog uživanja i vrhunske preciznosti.

Pozovi radnju i proveri da li imaju u kalibru 4.5 mm ili 5.5 mm. Najsigurnije je da direktno sa njima potvrdiš šta je trenutno na lageru.

Što se tiče springerica, najbolji izbor je upravo jedan od ta dva kalibra uz snagu do 16 J. Sve preko toga, bilo jači setup ili veći kalibar, uglavnom ne donosi realne prednosti, već često otežava kontrolu i utiče na preciznost.

Iskreno, svako ko preporučuje jače od 16 J ili veće od 5.5 mm za springericu ili nema dovoljno iskustva ili priča napamet… da ne ulazimo u druge razloge 😄

Pa, ja gledao na youtube, a da, nemam iskustva... Nego neko sa stvarnim iskustvom sa tom puskom, Teorije, kao... svako ja ima...

Nažalost, većina YouTubera je na ovaj ili onaj način plaćena ili “pogurana” da nahvali određene puške. Često se iznose nerealne brojke i brzine samo da bi se privukli početnici bez iskustva i naveli da potroše novac na nešto što realno ne vredi.

Zato forum i postoji. Ovde možeš da dobiješ kvalitetne smernice od ljudi koji su probali svašta, koji su godinama u hobiju i sportu, i koji su kroz to iskustvo stekli i znanje i dovoljno “filinga” da te posavetuju kako treba, a ne da bacaš pare bez veze.

Ideja je bila da se trenutno protegnem koliko mogu, a opet da imam pusku koja mi deluje dovoljno uzbudljivo za sada, pa kad se bude moglo, PCP.
No, iskrsla mi je jedna ponuda koja se ne propusta, PCP puska, optika, kompresor boca i jos svasta nesto, moracu da se stisnem, ali pazar je ugovoren. Vise o tome, kad puska bude kod mene. U svakom slucaju, hvala na savetima.

Ko zerli, ponudice mu se. Zeleo sam PCP pusku, sakupio neki budzet, situacija se promenila, pa sam resavao da kupim tu Gamo. No, Iznenada se pojavila ponuda za PCP koja se jednostavno ne propusta, malo sam nategao budzet i kupio PCP. Vise, na temo PCP/Kral Arms Empire X 6.35

Users who are viewing this thread

Back