Gde su streljacki klubovi - na otvorenom - u Srbiji?

bigHUN

New member
Najzad imam avionsku kartu u ruci imogu malo da planiram moje vreme.
U toku novembra cu uglavnom sediti u Kikindi ali planiram da se provozimo malo okolo da se upoznam sa airgun entuzijastima, voleo bi da vidim koliko god strelista u komsiluk, da cujem iskustva i malo podivanimo :)
Zasada ne nosim moje igracke sa sobom, moram prvo nauciti sta je zapravo no-no imati i kako se ponasati pred ocima zakona.
Inace samo da kazem izmedju redova,,, gde ja zivim vazdusna oruzja specificne velike "snage" se mogu koristiti samo sa kategorijom "dozvola za imanje/nosenje i koriscenje", sto verujem opet nista neznaci u Srbiji...

Najzad imam avionsku kartu u ruci imogu malo da planiram moje vreme.
U toku novembra cu uglavnom sediti u Kikindi ali planiram da se provozimo malo okolo da se upoznam sa airgun entuzijastima, voleo bi da vidim koliko god strelista u komsiluk, da cujem iskustva i malo podivanimo :)
Zasada ne nosim moje igracke sa sobom, moram prvo nauciti sta je zapravo no-no imati i kako se ponasati pred ocima zakona.
Inace samo da kazem izmedju redova,,, gde ja zivim vazdusna oruzja specificne velike "snage" se mogu koristiti samo sa kategorijom "dozvola za imanje/nosenje i koriscenje", sto verujem opet nista neznaci u Srbiji...
Mi smo u komsiluku u Zrenjaninu pa nas mozete posetiti kad se skupimo, ima i ljubitelja vece snage u J a ima i nas impotentnih do 16j srelaca, pa nam se javite ako ste zainteresovani

Veoma sam zainteresovan da naucim gde su streljacki klubovi, neko da napise par adressa.
Iz pticje perspektive a google maps vidim jedan klub juzno od Beograd i drugi je juzno od Novi Sad, ali adresa i neki kontakt telefoni bi puno pomogli.
Isto, da li postoji privatan ili "drustveni" klub za vatrena oruzja? Centerfire 500-1000 ili 2000 metara?

1. Bukova Jaruga
Kontakt:
Nemanja +381653377900
ili Wooyadeen admin Foruma

2. Strelište Mužljanski ritovi - Top Gun
Kontakt: Kircan admin Foruma

Ovo su strelišta na kojima se najčešće okupljamo i organizujemo druženja ili takmičenja.
Što se vatrenog oružja tiče postoje klubovi, ali daljine koje tebe zanimaju su ovde, na žalost, misaona imenica.

Users who are viewing this thread

Back