Hall of Fame - Kuća slavnih

Status
Not open for further replies.

Joca

Administrator
Staff member
Dragi prijatelji,

u ovoj temi ćemo se posebno osvrnuti na osvajače medalja na našim turnirima i njihove utiske. U njoj će osvajači medalja moći da iznesu svoja iskustva. Verujemo da će biti zanimljivo pročitati šta najuspešniji među nama imaju da poruče svima koji bi voleli da se oprobaju u ovoj prelepoj veštini gađanja iz vazdušnog oružja.

Za sada evo nekoliko utisaka učesnika koji su se odazvali našoj molbi da napišu neku reč. Kako ostali učesnici budu iznosili svoje utiske, tako ćemo ovu temu dopunjavati.

-------------------------------------

Veliki pozdrav za AGS forum od mene,pre svega želeo bih još jednom da se zahvalim organizatorima AGS Benchrest izazova,koji je bio moj prvi turnir gde sam se takmičio,i kao takav će mi ostati u lepom sećanju…posebno mi je drago što sam tamo prvi put sreo ljude sa kojima sam bio u kontaktu što na forumu ,što na socijalnim mrežama…takodje sam bio iznenadjen sa komšijama iz Bugarske koji su imali baš zapaženu opremu,koju nemamo često priliku da vidimo…nadam se novom izazovu,u nadi da će da se uvedu dodatne discipline koje mogu da ispune i malo zahtevnije discipline poput LR,ELR,PRS itd…organizacija je bila vrhunska,nagrada koja je bila za prvo mesto je bila na zavidnom nivou…posebno mi je drago što sam uspeo da osvojim jednu zlatnu medalju na 50m i jednu bronzanu na 75m ,a taj rezultat sam ostvario sa puškom FX Impact M3 .22 700mm Sniper koja je bila na visini zadatka pogotovo što sam bio možda i jedini koji je koristio .22 kalibar na 75 i 90m…još jednom se zahvaljujem ,i da u što kraćem roku održite i naredni turnir pa da se okupimo u što većem broju.

Dejan Zorić


2022-001.jpg

2022-4.JPG

------------------------------------

Utisci sa prvog takmičenja “bench rest” 2021. godine u Obrenovcu:
Nemajući predstavu šta da očekujem, nekako “grlom u jagode” sam pošao I došao u Obrenovac I kao najbitniji sam postavio cilj da se družimo, zezamo I naravno pucamo. Znam da sam se pripremao psihički u smislu da ako loše odgađam imam spreman izgovor jer smatram da svaki strelac mora da ima izgovor ako stvari ne idu kako je planirao pa tako I ja, npr: nesređena puška, loše dijabole, nekontrolisano jak vetar, bol u leđima, zamućen vid u desnom oku usled povišenog holesterola… Takođe se sećam da sam dan dva pre takmičenja u glavi zamišljao kako gađam, punim pušku, ciljam, zastajem sa izdahom, opaljujem I tako u krug 5 po 5 meta u redu jer negde sam pročitao da je fokus bitan a ja nisam tada a ni sada ne znam za bolje. Ispostavilo se da je dan bio fenomenalan, klopa odlična a ekipa I druženje najbolje. Osvajanje medalja u mom slučaju je bilo sasvim neočekivano I ne mogu da kažem da mi je svejedno, iskreno mi je drago pogotovo što je to bilo prvo takmičenje takvog tipa u ovim krajevima. Još mi je draže što je manifestacija takvog tipa zaživela pa je bilo drugo a nadam se biće ih još mnogo jer planiram da se družim I učestvujem što da ne I jednoga dana kao penzioner.
Naglašavam da mi je druženje I razmena iskustva ostavilo najdublji I najlepši trag sa takmičenja, upoznavanje ljudi koje sam do tada poznavao samo “digitalno virtuelno” ili ni tako I na kraju proba drugih pušaka koje do tada nisam imao prilike koristiti. Svakako je to jedno iskustvo koje svaki zaljubljenik u ovaj sport treba da iskusi.

Sandro Luci


2021-2.jpg

------------------------------------

I participated in the BR competition organized by AGS, it was the first and only BR competition for me so far. I was very impressed with the organization and hospitality of everyone in Serbia. Thank you and see you again soon.

Deian Markov


2022-1.jpg
 

Attachments

  • 2022-3.JPG
    2022-3.JPG
    207.4 KB · Views: 333
Status
Not open for further replies.
Back
Top