HW 97K tuning ili ti provera znanja stečenih u postu “Weihrauch springerice”

Mislim da si trebao napraviti poseban post za hw30 sa sredjivanjem,prosto lakse je onima koje zanima ta puska. Ovako, kad se citaju samo naslovi postova,niko nema pojma da se hw30 ovde sredjivala,jer je nema u naslovu..

Sent from my SM-A336B using Tapatalk

Počelo je...

Fun fact: kod mene bila jedna podloška u klipu a ne dve.

ea9c571cda48ca3718d45fba179ae877.jpg

Sent from my Pixel 6 Pro using Tapatalk

Ako je podloska unutar klipa to povecava tezinu a s'tim i snagu.
Ako je podloska na suprotnom kraju (blize okidacu) dobijas veci pre-load.

Dakle stave kolko ko hoce...toliko o nemackoj kontroli izlaznog kvaliteta...ipak smo mi zemlja treceg sveta,moz da prica ko sta hoce. Braco strelci ne zanosite se da kupujete od domacih uvoznika kvalitet. Nego krenes po novu pusku u radnju(bar ja tako radim), pre toga se lepo pomolis Bogu, Alahu, Sivi, Budi totemu, ko vec u sta veruje i kazes u sebi (ponavljaj za mnom!!) Daj Boze da mi se zalomi dobar primerak....pa ako ti uslisi molbu, mozes da castis, ako ne...bar si.naucio preko svog dzepa,da je bolje kupiti preko oglasa ovde nesto sto.je neko.vec sredio, nego jurcati u uverenju da je novo- novo i to sa sve garancijom....

Evo moram da se demantujem, bile su ipak dve kao kod tebe druga se valjda od masti zalepila i izasla je tek kad sam top hatom napravio površinski napon sa njom. Nije sve tako crno inače, dihtung dobar, nije bilo previše masti, sve u svemu skroz OK stanje opruga isto odlična, ravna, čak su i krajevi mnogo finiji nego na hw30.

E nemoj onda da mi radis dezinformaciju, ipak sam ja stareji covek, jel ti jasno ..i sto je jos gore, da mi razbijas ubedjenja u nemacki kvalitet....
Al.bez obzira, ja se uvek pomolim....

Toliko o nemackoj kontroli izlaznog kvaliteta...ipak smo mi zemlja treceg sveta,moz da prica ko sta hoce. Braco strelci ne zanosite se da kupujete od domacih uvoznika kvalitet.
Nisam upoznat sa kvalitetom robe u Srbiji, ali znam da Weihrauch svasta prodaje u Engleskoj pod parolom "to je tako normalno".
Pa stignu lose obradjene opruge, metalna piljevina, ostre ivice, itd, pa 80% novih pusaka bude otvoreno u prvih par nedelja vlasnistva, bez obzira na garanciju.

A bude i po 3 , 4 podloske da bi se digla snaga , pa puska stgne tjunirana direktno iz fabrike 😁😁

To je skrivena cena Rekord okidaca...

E nemoj onda da mi radis dezinformaciju, ipak sam ja stareji covek, jel ti jasno ..i sto je jos gore, da mi razbijas ubedjenja u nemacki kvalitet....
Al.bez obzira, ja se uvek pomolim....

Nisam namerno Kad je izašla jedna baš sam fino cimao da izleti druga ali ništa... I kad sam izvukao zalepljeno - kadar nevera.

Uglavnom, hw97k, hm mene su pinovi record triggera malo namučili a bogme i ono odvrtanje (pa i zavrtanje) dela u kojem je record trigger (zaštićen ključ unutra, čekić i udri). Nema šta, vidi se da je ceo sklop ozbiljan, mnogo ozbiljniji od hw30 i osim ovog navedenog vrlo je lagana za rad.

Back