Ime kluba

Kolege, imam jedno neobično pitanje, kako bi vi nazvali svoj streljački klub, a da ime nije vezano za ime prebivališta i slično, nego nešto sto ima veze sa streljaštvom, ali opet da nije strelac, metak itd
Može i nešto na latinskom itd, da bude zanimljivo, prepoznatljivo.
Ako neko ima neku ideju, pucajte ovde

Poslato sa MAR-LX1A pomoću Tapatoka

-,, Strelac"
-,,Dijabola" :lol: ako je klub namenjen za vazdušno oružje

Za vazdušno je namenjen, strelac već postoji, dijabole smo svakako, ne moramo to i da potenciramo

:lol: Sekretaru :lol:
Screenshot_20200718_132912.jpg

Eduard Mane
Dane I Mane
Mane i Tane :lol:

Ovo je prvo što mi je palo na pamet:

"Princip" "Valter" "Triglav" ( doduše nisam proverio na sajtu streljačkog saveza ima li ovih imena :lol: )

Na zalost sve sto asocira na rat nije upotrebljivo za klub čija će namena biti isključivo rad sa decom u olimpijskim disciplinama i vaspitavanja istihu tom duhu.

Mane kouč said:
Na zalost sve sto asocira na rat nije upotrebljivo za klub čija će namena biti isključivo rad sa decom u olimpijskim disciplinama i vaspitavanja istihu tom duhu.

Bas tako Mane. A i da nije rad sa decom sve sto asocira na rat mi je totalno degute...

Mane kouč said:

Da, da, u pravu si. Kad se tako gleda onda moji predlozi uopšte nisu primereni.
Izvini, nisam imao lošu nameru. :D

Uncer said:
Mane kouč said:

Da, da, u pravu si. Kad se tako gleda onda moji predlozi uopšte nisu primereni.
Izvini, nisam imao lošu nameru. :D
Ma opusti se, sve ok

Victoria, kao Rimska boginja pobede,takodje znaci uspeh ili pobeda 😊
Mozda, in Centro ili ti u centar 😊
Rece latinski 😊

Interesantno, moram priznati, da sam hteo pobednik, ali već postoji, ulazi u siri izbor za sad

Users who are viewing this thread

Back