Ko je bitan, a ko nebitan!Ili kome je prav, a kome kriv

zvezdan

Active member
i dodao bih, jedini priznat od nas sa balkana na airgun nation, a po meni i mnogim drugim najdalje otišao u ispitivanju krajnjih dometa materijala i mogućnosti impakta kao referentne puške i po mnogima najbolje pcp ikad.........zato je njegovo znanje dragocjeno koje nesebično prenosi svima a posebno meni jer smo kumovi
i vjerujem mnogo će izgubiti forum njegovim odlaskom a ostajanjem nebitnih likova koji nemaju šta drugo podijeliti osim tuđih iskustava...............

zvezdan said:
a ostajanjem nebitnih likova koji nemaju šta drugo podijeliti osim tuđih iskustava...............

navedi te likove da ih optuzimo za plagijarizam.

prepoznao sam se u nebitnim likovima ali znam da nisam prenosio tudja iskustva

zvezdan said:
i dodao bih, jedini priznat od nas sa balkana na airgun nation, a po meni i mnogim drugim najdalje otišao u ispitivanju krajnjih dometa materijala i mogućnosti impakta kao referentne puške i po mnogima najbolje pcp ikad.........zato je njegovo znanje dragocjeno koje nesebično prenosi svima a posebno meni jer smo kumovi
i vjerujem mnogo će izgubiti forum njegovim odlaskom a ostajanjem nebitnih likova koji nemaju šta drugo podijeliti osim tuđih iskustava...............
Ja garantujem da će forum više izgubiti vašim ostajanjem nego njegovim ili tvojim odlaskom i mislim da bi se mnogi slozili samnom samo ne zele to javno da kazu

dimitrijemita said:
zvezdan said:
Ja garantujem da će forum više izgubiti vašim ostajanjem nego njegovim ili tvojim odlaskom i mislim da bi se mnogi slozili samnom samo ne zele to javno da kazu
bitno je da si ti tu

kircan said:
zvezdan said:
a ostajanjem nebitnih likova koji nemaju šta drugo podijeliti osim tuđih iskustava...............

a ne nisi ti, ti humorom podižeš forum

kircan said:
zvezdan said:

Kume Kircane , ja sam ti taj potpuno nebitan , ja sam ti taj lik koji nista nije doprineo forumu a pogotovo nije pomogao nekome , ja se pronalazim i u prici o kopiranju , sve sam moguce iskopirao i napravio plagijat , i ako mi bilo ko ozbiljan to kaze nikad vise necu svojim prisustvom smetati ovom forumu .
Molim sve kolege i prijatelje da napisu sve sto misle na ovu temu a postovane moderatore i administratore molim da sve prekrsaje (i ako ne budu moji) povodom ovog mog teksta pripisu meni makar to znacilo i crveni karton .
Suzdrzavao sam se neko vreme ali vise necu , sta god da se desi ....

U svetlu negativnih događaja i rasprave na neodgovarajućem mestu premestiću postove ovde, a većina aktera će dobiti po opomenu.

Ni po babu ni po stričevima!

Jbg ovaj Covid-19 vam udario u glavu. Umesto da se spremamo Ags benchrest izazov mi mlatimo praznu slamu i durimo se kao neke strine.

Zvezdane po tvom postu mogao sam se prepoznati kao nebitan. Niti se nešto razumem u Pcp tematiku, niti sam neki strelac, a tek što nisam inovator na tom polju.
Ovde sam zato što volim vazdušno oružje i imam mogućnost da sebi priuštim da uživam u tome. Iz te ljubavi prema ovom hobiju upoznao sam dosta ljudi sa kojima sam postao prijatelj.
Tako da članove ovog foruma ne bih delio na bitne i nebitne. Već na ljude i neljude.
Trudim se da bukvalno svima koliko mogu pomognem ne birajući ko je i šta je. Bilo korisnom informacijom, bilo o ringom, bilo punjenjem boce.... A i kada meni treba neka pomoć dobijam je od kolega.

Pa vi stvarno niste normalni. Umesto da se nervirate zbog ozbiljnih stvari, kao recimo ja, jer na 150 m nijednom nisam uspeo da pogodim gong a vetrić nijednog momenta nije bio preko 2-3 m/s, vi se tu prepucavate kao neke babe. :lol: Ej, na 50 m svaki orah posred srede, samo nišanim u levu ivicu, a na 150 m gong od 14 cm nijednom! Probao sam 1 MD, 1,5 MD, 2 MD... I kad sam na kraju odustao i popiz... načisto pogledam Strelok i vidim da je windage za 2 m/s 42 cm?!? Kud uzeh 5,5 mm :roll: ...

Nisam u toku oko čeka je rasprava izbila ali mislim da nema potrebe za ovakvim prepirkama ovde. Valjda smo svi ovde drugari i u ovakvim momentima treba da razmišljamo o tom ASG izazovu što reče koleZa (i ostalim prilikama za prangijanje). :D

Ledeni said:
Pa vi stvarno niste normalni. Umesto da se nervirate zbog ozbiljnih stvari, kao recimo ja, jer na 150 m nijednom nisam uspeo da pogodim gong a vetrić nijednog momenta nije bio preko 2-3 m/s, vi se tu prepucavate kao neke babe. :lol: Ej, na 50 m svaki orah posred srede, samo nišanim u levu ivicu, a na 150 m gong od 14 cm nijednom! Probao sam 1 MD, 1,5 MD, 2 MD... I kad sam na kraju odustao i popiz... načisto pogledam Strelok i vidim da je windage za 2 m/s 42 cm?!? Kud uzeh 5,5 mm :roll: ...
Blago tebi, kod mene vetar već par dana rastura... :?

Users who are viewing this thread

Back