,, Korona" cirkus i ostale atrakcije

goxy

SELECTOR https://fieldtargetserbia.com/
Silom prilika smo prinuđeni da provodimo vreme u stanovima, ko ima sreće u kućama pa se snalazimo i izmišljamo razne gluposti da bi to vreme proveli kvalitetnije.

Ideja je da ovde postavimo gluposti i atrakcije koje smo smislili ili izvodimo, a vezane su za naš hobi. Nije bitno da li gadjamo sa 2 j u sobi na razdaljini od 5m ili sa 200j na otvorenom na 250 metara.

Evo komesar Kircan je dao predlog da gadjam karte i to sam uradio. Standardno na 21 metar i malo manje od 12j snage sa royalom.
https://youtu.be/XSggIZ571NI

Kolega Michael šta da kažem ali sa ovim zalihama vazduha i dijabola biće cirkusa :D

IMG_20200409_170704_copy_1368x1824.jpg

Tako je kolega, nista nas ne moze iznenaditi, i svaka cast na gadjanju. Jos imas i spottera i pomocnika

Au bre al ste se vi ozbiljno opremili... :shock:
Al springerica je zakon, vazduha nikad ne moze da nestane.. :lol: :lol: :lol:
Sala mala, nemam ono sto volim pa volim ono sto imam. Dok ne kupim ono sto volim...
Kolega Goxy, ono cepanje karti je :shock: . Ko na filmu. Ne usudjujem se da probam.. :D

Proko ti si za mene strelac. Probaj ne košta mnogo. Par vizitkarti. Izvodljivo je. Čak 2 od 5 nisu bile baš pod pravim uglom, pa je bilo lakše pogoditi ih.
Razmišljam sledeće da cepam dijabole na pola preko neke oštrice, ako je 12j dovoljno za to. Ako nije pojačaćemo ;)

Ma moram da probam ovo. Samo cekam da mi stigne optika. Porucih nekog kineza BSA 4-16. Videcemo dal sam se zaj...o. Pa kad stigne ako bude valjala kupujem kod kineza spil karata. Valjda cu od 52 da pogodim neku.
A ovo za dijabolu preko ostrice ti je vrhunska ideja!
Mislim da moze i sa manje od 12J, samo keba mora bude ostra.. :lol:
I to mora se proba.

Goxi care , svaka cast , tebi vazduha nestati ne moze jelte sa jednom bocom od 10 l mozes iz rojala na 16 dzula ispaliti desetine hiljada dijabola a imas i dve boce :D ali ok neko voli snagu pa vazduha nikad dosta jbg nismo svi isti :D

Drugari pokušao sam cepanje dijabola na skalper i na bajonet. Ni jedno ni drugo ne rade posao. Dijabola samo skrene prilikom udara u sečivo. Moraću da podignem snagu sutra na čitava 22j :D

Users who are viewing this thread

Back