Kral Arms Puncher Bighorn W

Evo ovako cu ja izneti svoje licno iskustvo,ja jesam strastveni i pasionirani strelac, sa malo slobodnog vremena, pucam razne daljine( kad imam vremena) i ne biram vreme, jednom sam pucao i na -7, trenutno imam tri puške, i svaka je morala na dodatnu doradu, mislim da ne postoji puska koja iz prodavnice moze na streliste ili takmicenje, po meni je bolje uzeti sredjenu pusku staru godinu, dve koju je neko koristio, opremao, ulagao, nego novu, sa novom puskom vrlo brzo krece ulaganje, to sam i sam prosao, ako zelimo preciznost puska mora na doradu, to je neminovno
 
@bojan017
Naravno. Ima on svoju utisaljku (kod "nas" se posebno placa, kao i magacini, a na normalna trzista stize sa dva magacina i "moderatorom").
@DraganMiletic
Eno, na videu ciji sam link prilozio, Amer puca Polymag Predator dijabole i na 60 yards pravi prosirenu rupu (premotati na 4 min 38 sec). Naravno, kao u slucaju kolege Dejana Jocica (kako navodi Vladapk), radi se o dobro tjuniranom i do krjaja doteranom primerku. Kasnije, povecava daljine i puca sa bocom pod vecim pritiskom, energijom projektila vecom od 200 J (923 feet/81 grains =153 fpe).
 
A da se ponovo pročita post kolege "Vladimir T", možda će kumašin da uhvatiti dugu....

Na žalost čisto gađanje je pretpostavljam kako kod svih, tako i kod mene, neizvodljivo zbog posla :( . Imam "spinere", to u Leskovcu ima da se kupi, ali su mnogo mali za punu dužinu. Na 50-ak metra (proizvoljno, polovina voćnjaka), mogu da se pogode, ali na 100 samo ako me sreća ubode :) Uglavnom balon od 6l pun peska gađamo, a na bližim distancama spinere, bočice od plina i naravno limenke.
Ako već gadjate bocu od 6l, probajte i od 10l, sigutno će biti lakše za pogoditi. ;)
Evo kud svi tud i mali Mujo, da se i ja napravim pametan i dam svoj skromni doprinos: neka kumašin proba metu sa centrom od 2mm na 10 metara sa tom tvojom puškom koja mu se ne svidja, pa neka proba da napravi grupu od 10mm u toj meti od 10 dijabola, pa kad mu postane dosadno, nek postavi na 20 (istu tu), pa tako do jedno 50m. Možda ugleda "big picture", možda konačno pronadje sebe, možda shvati da ružne puške bolje pucaju od lepih, ko zna šta sve može da spozna...a onda jednog dana počne da ubiva 100+ al ne balone, nego spinere od 10x10...(razvojni put Bore Šnajdera....) i konačno sinko, mada sam ja odveć star da delim savete, ali... početnik vs distanca stoji u obrnuto proporcionalnom odnosu...
 
Back
Top