Match vazdusni pistolj..

luci

New member
Pozdrav, poceo sam nedavno da pucam 10m VP na lokalnom strelistu u Odzacima, do sada sam pucao pusku, ali mi ne lezi pa sam presao na pistolj..

Posto je to sve na nekom pocetnom nivou, nisam raspolozen da ulozim ozbiljne pare koje nemam u neki nov takmicarski pistolj, ali sada vec zelim da imam svoj pistolj koji bi prilagodio prema sebi i koristio ga samo ja, za razliku od klubskih koje koristi ko stigne. Zanima me sta se od takvih stvari moze nabaviti kod nas polovno u pristojnom stanju i kako se krecu cene, pogonsko gorivo mi nije bitno, da li je SSP co2 ili pcp, mada predpostavljam da je pcp skuplja opcija..

Ima li neko nekih saznanja?

Hvala..

Ja sam se slabo sretao sa vazdusnim pistoljima pa ti i ne mogu nesto preterano pomoci. Jedino sto sam na oglasima par puta vidjao (sad ga nema) pcp vazdusni pistolj, al se ne mogu setiti naziva sad, znam da je profi varijanta, i deluje da je ozbiljno ocuvan. Cena je bila oko 450-500 eur, a takav bi ti sigurno vrsio posao.
Da ides na varijantu Crosmana 2240 pa da to doradjujes, mislim da neces dobiti zeljeni efekat mada je to za pocetak jedna od najjeftinijih ali daleko od odlicno preciznih opcija.
Mozda ce neko drugi sa foruma moci bolje da te posavetuje.

To je walther cp2 cini mi se.. CO2 je to model, jos uvek se vrti na oglasima.. Deluje lepo ocuvan ali to mi je prejaka cena za to.. Koliko sam uspeo da se raspitam taj pistolj je vec i bog zaboravio, a on ga ceni skoro kao nov hamerli ap20 u nemackoj sto kosta a cak i vise nego neki TAU 7 ili nesto tog ranga.. Zato se prodaje toliko dugo..

Tesko da ce da nadjes neki korektan pistolj ispod cene od 400-500e
A i trziste je takvo da nema mnogo biranja.
A cene nikako nemoj da poredis sa drugin drzavamo... nema potrebe da te nepotrebno boli glava
i pustite te price tamo je ovoliko ovde je ovoliko...

ja skoro nikad ne poredim cene sa inostrnstvom, a i znam da je kod nas situacija sa time jako specificna, tj da su vazdusni pistolji te vrste bili ograniceni skoro iskljucivo na klubove, i to one malo ozbiljnije. Ali za 500e su smarati nekog uvoznika da mi odradi uvoz IZH 46 koji je nov i da me ne boli glava, pa taman me i kostao nesto vise. Sa moje tacke gledista SSP mi je bolja varijanta nego CO2 u svakom slucaju. Mada kontam da ce se i sa tim situacija malo srediti kad malo uvoznici prepoznaju situaciju, obzirom da je prodaja na slobodno krenula tek nedavno..

u svakom slucaju, ako neko na nesto naidje nek me se seti..

Uvoznik-nasi trgovci nece da nabavi IZH 46M ispod http://www.pyramydair.com/s/m/IZH_46M_Match_Air_Pistol/78 x2 u evricima..
to je minimalno.. znaci 1000e + :D
nadam se ga gresim ali koliko sam do sada video tako rade...

Users who are viewing this thread

Back