Moderacija foruma

zare

Active member
Neobično je da neki forum nema temu o ovoj temi :mrgreen: .
Vidim da je bilo brisanja nekih postova u temi o Zastavinoj pušci pa ispada da razgovaram sa pogrešnim članom...

Ako već nešto brišete, napišite da znamo ;) .

Kolega obrisani su postovi koji nisu imali nikakve veze sa temom,a ti postovi su više za privatno prepucavanje. Čak je tema privremeno zaključana da ne bi bilo novih,, iskrica mudrosti".

Ja sam obrisao sve postove koji su vodili temu tamo gde ne treba i privremeno je zaključao. Uvek nakon brisanja postova to i objavim javno, ali sam danas propustio to da uradim, pa se izvinjavam.

Ma nije nikakav problem što se mene tiče. Nego kod brisanja a da to nije naglašeno, dođe do "čudnih" postova koji nemaju veze sa prethodnom pričom pa je moja sugestija više u tom smislu. Da ne bude da neko priča pola strane sam sa sobom :mrgreen: .

Ja moram da kazem da sam se jedva snalazio i sa predhodnom verzijom foruma , ali sam uz pomoc svih koji si mi pomogli , nekako i uspeo.
Slucajno sam ovu temu i pronasao , a ne znam hocu li i uspeti da ovo sto pisem nekako i postavim.
Za sve sugestije prepustam kolegama koji su strucniji od mene.
Sto se tice fotografija i ostalih opcija , to tek treba da istrazujem da ne postavim koju fot. koja nema veze sa forumom

Nekako mi lakse da brusilicom obradim fotografiju i da je aparatom zavarim.
Salim se lepo izgleda verujem da je nova verzija bolja i da cu se nekako snaci.
Inace nemam racunar i koristim samo telefon.
Nego me interesuje nesto drugo i zamolio bih moderatore ili kolege da mi neko objasni kako da uplatim donaciju za forum.
Nisam nesto finansiski u mogucnosti da uplatim veliki novac ( za sad) ali ne mogu i ne zelim da nesto koristim besplatno .
To me nekako izjeda
Dobio sam dovoljno i kritika i saveta, pomoci iz kojih sam ponesto i naucio i zahvalan sam na svemu.
Ako je to samo ziro racun na koji treba da uplatim nek me neko uputi gdeda nadjem broj racuna.
I sad da pokusam da ovo postavim.
Srecno mi bilo haha

Nesto sam i uspeo , ali se sad bunim nedostaje mi ona olovka da nesto prepravim ,sta je tu je valjda cu se nekako snaci.

Jednostavno imam zelju da uplatim nesto novca , jer do sada to nisam uradio.
Mozda ce za pocetak biti manji iznos , ali necu zaboraviti vasu pomoc ma gde se nalazio.

Imam jedno pitanje: Kad "novi" član može započeti pistati privatne poruke? Za sada mogu odgovoriti na poruke, ali ne mogu nikome poslati prvu pp.

Last edited:
Imam jedno pitanje: Kad "novi" član može započeti pistati privatne poruke? Za sada mogu odgovoriti na poruke, ali ne mogu nikome poslati prvu pp.
Ja, iskreno da ti kazem, clan sam vec 5 god., ne racunam pracenje foruma bez da sam se "registrovao" kao aktivan clan. Nikada jos nisam, dok ti sada nisi spomenuo, razmisljao o tome da li mogu, ili ne, da saljem pp. Jesu mi druge kolege slale i ja odgovarao, ali nikada nisam proveravao da li ja mogu da posaljem prvi?! Vidis, zanimljivo pitanje, ili ja ne znam kako se salju :), ili ta opcija preko telefona se ne vidi (sumnjam), tako da, legitimno pitanje. Ja cu od sutra da menjam nickname u Pele...onda cu sigurno moci :):):)

Pošto nema prave teme a da ne otvaram novu, da pitam ovde...
Od juče kada preko računara uđem na forum ne pokazuje mi u vrhu stranice koliko ima novih postova koje nisam pročitao. Boldovane su sve teme sa novim postovima ali nema broja novih postova.
Nije da je od životnog značaja ali sam nekako navikao a nisam uspeo u opcijama da nađem neko podešavanje za to.

Мене је пар дана зезало то за број нових објава, пише 0 црвеним бројем уместо да се бројеви уклоне кад нема нових објава.

Али средило се само од себе.
Евентуално пробај да се улогујеш у инкогнито прозору или се одјави, обриши кеш у регуларном па пријави опет.

Pošto nema prave teme a da ne otvaram novu, da pitam ovde...
Od juče kada preko računara uđem na forum ne pokazuje mi u vrhu stranice koliko ima novih postova koje nisam pročitao. Boldovane su sve teme sa novim postovima ali nema broja novih postova.
Nije da je od životnog značaja ali sam nekako navikao a nisam uspeo u opcijama da nađem neko podešavanje za to.
И код мене се исто дешава.

I kod mene i dalje isto. Dobro je da bar znamo da nije do nas. Već sam pomislio da sam uspeo nešto da pokvarim 😁.

Radjeno je nesto na forumu pa su se neka podesavanja pomerila. Resice se to cim pre.
Isti problem se javlja kod svih.

Users who are viewing this thread

Back