molba

calija

New member
Pozdrav

Juce kupio prelamaču danas već u glavi PCP... Kako nemam ama baš nikakvog iskustva sa PCP puškama, zamolio bih neke od kolega koji su voljni , ili info gde ima strelište u blizini NS ili Bačke Palanke, da na licu mesta vidim kako funkcioniše PCP svet. Pročitao sam mnoge postove na forumu al opet teorija je jedno a praksa je drugo. Poenta svega je da pokušam da pronadjem odgovor na pitanja šta je to meni potrebno,koji kalibar i sl i na kraju ako se upustim u tu avanturu, u okviru budzeta koja je to optimalna PCP puška.

Siguran sam da će se javiti neko od kolega iz tvoje okoline. I siguran sam da si izabrao najbolji način - videti u praksi, na licu mesta i proceniti šta i kako. To je mnogo bolje od onoga što većina nas pod uticajem adrenalina radi. Kao neko ko je celog života u svetu oružja, ali je tek nedavno počeo da se druži sa PCP puškama i već je imao priliku da isproba u praksi razne modele, mogu i ovako napamet da ti kažem da ćeš se sigurno "zaraziti" :D .

Nadam se da cu u toku novembra ici za Mladenovo pa mozemo da se cujemo ako budes slobodan vikendom :)

Ako hoces ili te put vodi u Backu Topolu oko 65 km od tebe , javi se pa navrati , voljan sam preneti iskustva , a mozes i probati bt 65 iz potpisa ...

Isto važi i za mene. Ja sam iz Zrenjanina, pa ako te put navede... Samo javi dan ili dva ranije da se izorganizujem

kakvi ste carevi, svaka čast svima koji ste se javili. znam koliko je to bitno i koliko znači ljudima koji nisu uzivo videli / drzali pcp, a kamoli pucali

Users who are viewing this thread

Back