Najzanimljivija stvar koju ste upucali

Roletna

New member
Po nekom osnovu, npr reakciji.

Meni je to nepotrošena limenka dezodoransa, probušena poletela pod pritiskom mlaza, a kada je pala bila je izuzetno hladna zbog nagle dekompresije - kul :)

krco said:
Roletna said:
upucao si pun pepsi, oder was?
Ma jok nego se nalozim kad pogodim limenku a ono sve onako prsne :eek: :mrgreen:

to je po meni poenta vazdušnih pušaka. Gađanje u papiriće je jednokratna zabava, ili jedino ako oćeš baš da vidiš čiji je veći :p ,
inače zabava leži upravo u ovim stvarima :D

Roletna said:
krco said:
Roletna said:
upucao si pun pepsi, oder was?
Ma jok nego se nalozim kad pogodim limenku a ono sve onako prsne :eek: :mrgreen:

to je po meni poenta vazdušnih pušaka. Gađanje u papiriće je jednokratna zabava, ili jedino ako oćeš baš da vidiš čiji je veći :p ,
inače zabava leži upravo u ovim stvarima :D
Pa to ti kazem ili na primer uzmem flasu od coca-cole od 2 l i malo je onako okrecem radim svasta sa njom stavim je na dasku i kad je pogodim monsterom sve se onako rasprsti ko vatromet :eek: :mrgreen: :mrgreen:

Ima jedna bolja fora.
Na zatvarac od plasticne flase ugradis ventil za gumu i zatim kompresorom napumpas flasu na bar 2 bara i postavis da je gadjas :D
kada pogodis onda bude jedan veliku kabum! :geek: :lol:

bullpuppcp said:
Ima jedna bolja fora.
Na zatvarac od plasticne flase ugradis ventil za gumu i zatim kompresorom napumpas flasu na bar 2 bara i postavis da je gadjas :D
Moram da probam sutra hahah :lol: :mrgreen:

bullpuppcp said:
Ima jedna bolja fora.

ovo zvuci vrh!

Dezedorans u spreju :twisted: pokraj sam dodao malo krpe koju sam prije pripalio. Da napomenem ako želite ovo pokušavati onda to radite na nekoj livadi :D

Evo neceg interesantnog ali nazalost nedostupnog kod nas na trzistu http://www.firebirdtargets.co.uk/ kao i mnogo toga drugog....

Da li se nekome desio opasan rikošet?
Ja sam ustanovio na madžarici bio da se od cigle redovno odbija i zviždi ko u kaubojskim filmovima.
Jednom sam tako pucao ležeći, odbilo se, čuo se zvižduk i video sam crnu tačku kako mi se približava...čukne me iznad obrve. Jedva je doletela, onako ko da je neko dobacio, ali da mi je upala u oko bio bi belaj. Nisu ameri budale što nose zaštitne naočare i u wc kad idu.

kad sam imao hatsana 125 vortexa 5.5, gadjao sam sa nekih 15m - 18m u neku dasku, lici na ivericu ali nije iverica ima 5 sloja, mislio sam da ce je prosfirati, ali suprotno rikoset i to pored mene, iza mene pola metra je limena kapija, samo ce culo bum i pogledam pored noge dijaabola savijena, mislio sam da je to nemoguce.. opalim jos par puta i dijabola me pogodi u grudi, daska je bacena.
Pazite u sta pucate sa jakim puskicama!

Users who are viewing this thread

Back