Neobavezno caskanje

skorpio

Well-known member
Pozdrav drugari , stari i novi , dugo me nije bilo .
Puno kolega me pitalo gde si ,jesi li ziv , cim se bavis i tako to .
Pa evo da malo pojasnim , situacija , zivotne okolnosti i jos neki hobi su doprineli da vazdusna puska i hobi streljastvo odu u drugi plan .
Vecinu opreme sam rasprodao a ponesto i poklonio , ipak ostala je jedna prelamaca i povremeno se ispali po neka dijabola , u pcp svet se necu vracati a zasto necu pokusacu da objasnim .
U tom svetu uvek postoji bolje ,vise ,jace ,preciznije , razni testovi i probe koji kostaju i para i vremena , verujem da svi ( makar oni koji su dugo u prici) znaju o cemu pisem .
Probavao sam svasta , uspevao u gotovo svakoj probi ali sam shvatio (pomalo se zasitio) da to jednostavno nije put kojim zelim ici .
Poenta vazdusne puske (makar ove moje hobi variante) po mom misljenju i bez namere da bilo koga u bilo sta ubedjujem je springerica i daljine do maksimalnih (mozda i upitnih) 50 metara , i licno cu samo na tome i ostati .Naravno podrska svima koji misle drugacije.
Da zakljucim, divan je ovo hobi sve dok se ne ode preduboko kao u mom slucaju , znaci prestalo me zanimati da li neko puca 100 ili vise metara da li grupise na tim daljinama , da li su grupe istina itd , jednostavno ponekad gadjam svoju metu , kriteriumi su se opustili , da li je grupa 5 ili 25 mm prestalo je da mi bude bitno ( t.j. nije najbitnije) .
Verovatno cu po nekad da napisem neki tekst na ovom divnom forumu i medju postovanim clanovima .
Zivi bili i puno pucali 👍☕

Sta reci osim, bas mi je zao sto si se udaljio iz ovog hobija, ali iskreno, ne kao patetisanje sturo, vec nesto iskreno iz duse. Nikada se nismo upoznali licno, ali, kada sam saznao za ovaj forum i poceo da upoznajem ovo drustvance i ulazim u svet PCP-a, prvi ljudi koji su mi bili zapali za oko i ciju pisanu rec sam postovao, to si bio ti i @wooyadeen...i jos par ljudi da ne nabrajam sve sada, od Vas se dalo nauciti nesto, ljudi koji puno ne pisu, ali kada napisu, to nosi neku tezinu. Mnogo mi je zao da odlazis iz sveta PCP-a. Ovo mi je skoro pa isto, kao da nam Voja sutra napise "e drugari, resio sam da izadjem iz ovog sveta"! Opet kazem, nije nikakvo patetisanje, ali mi je krivo!
Ipak ti razmisli o svemu jos jednom, ma naci ces vremena malo i za PCP, nema nista lepse od toga...nabudzi, skarabudzi, izmisli ... na kraju rezultat, da bude bolje od originala, a uz to i radi 💪

Skorpio ovo me je bas iznenadilo u pozitivnom smislu da eto i tebe nazad na forumu.
Neko nadje strast u pcp neku u old school springericama, ma nije ni bitno jedino je bitno da se puca i uziva!

Pa jbt Glale lepo pozoves , pa ono kafica , rakijica , pivce , sve po redu , naravno ako si pri vremenu a vec prolazis pored mene , ako si isao ka Senti ili ka autoputu prosao si mi pored kuce na 50ak metara , ali pravih 50ak , ne ovih nasih streljackih 😁 racunaj da si pozvan .

Users who are viewing this thread

Back