MyerS
New member
Hvala kolega na dobrodošlici
Znam za Barič, tj ukačio sam listajući forum poslednjih dana
Nego, moja logika - I slobodno me ispravite ako grešim - obzirom da je fabričko podešavanje puške, i neuki ja montirao optiku, hajd da prvo u zatvorenom prostoru gde vetar nije faktor za početak POGODIM karton sa jedno 10, 15 m udaljenosti da vidim gde sam
pa za veću udaljenost i dodatno cinculiranje optike lako posle. Jer ako sa te udaljenosti (10, 15 m) zrno ode mnogo u stranu (nisko se svakako očekuje, tim pre što su high profile ring), vrlo verovatno sam negde omašio sa Matiz-om
A nekako mi se čini da je na toj udaljenosti i 5cm u stranu mnogo za ovu pušku..
Pričam naglas, neću da spammam više.
S' tim u vezi, i nemojte mi zameriti, ne želim da ispadne da sam ušao u kuću i odmah noge na astal u blatnjavim kaljačama
možda ne bi bilo loše da postoji podforum / thread za FAQ i asistenciju (Nešto tipa "ako imate problem možete pitati ovde"), gde bi kolege koje iovako ionako nesebično dele znanje I savet mogli da uskoče, a da nama novim korisnicima bude malo olakšano snalaženje, u smislu da bude pregledno za uobičajena pitanja, modifikacije opreme, održavanje, čišćenje, noviteti u svetu itd
Recimo ja imam neka pitanja, a ne bih voleo da započinjem nov thread ako već postoje slična pitanja u nekom drugom thread-u
Možda doduše I postoji takav podforum, nisam video, ako postoji - zanemariti predlog
Mi se svakako vidimo u Bariču uskoro!
Znam za Barič, tj ukačio sam listajući forum poslednjih dana
Nego, moja logika - I slobodno me ispravite ako grešim - obzirom da je fabričko podešavanje puške, i neuki ja montirao optiku, hajd da prvo u zatvorenom prostoru gde vetar nije faktor za početak POGODIM karton sa jedno 10, 15 m udaljenosti da vidim gde sam
A nekako mi se čini da je na toj udaljenosti i 5cm u stranu mnogo za ovu pušku..
Pričam naglas, neću da spammam više.
S' tim u vezi, i nemojte mi zameriti, ne želim da ispadne da sam ušao u kuću i odmah noge na astal u blatnjavim kaljačama
Recimo ja imam neka pitanja, a ne bih voleo da započinjem nov thread ako već postoje slična pitanja u nekom drugom thread-u
Možda doduše I postoji takav podforum, nisam video, ako postoji - zanemariti predlog
Mi se svakako vidimo u Bariču uskoro!