NOVI ČLANOVI pozdravljaju! :)

Поздрав колеге.Зовем се Ненад из Крагујевца сам.Овим хобијем се бавим неколико година .Од скора улазим иу пцп свет набавка компресора је готова ,пушка исто м16.Ово је сад све за мене ново тако да сваки савет и сугестија добро дође.
 
Pozdrav, Miodrag iz Leskovca... Artemis m16 uzeta pre pola godine. Nova puška, ali već nekoliko godina sam u svetu vazdušnih pušaka, doduše springerica.
 
Zdravo svima, ja sam Aleksandar iz Prokuplja, kao mladji vise godina trenirao streljastvo, sada, kao i dalje mlad :), kupio GAMO big cat za povremeno koriscenje iz zabave. Obzirom da ovde na forumu ima puno ljubitelja i pravih znalaca u ovom svetu drago mi je sto cu biti deo foruma!
 
Pozdrav svima, ja sam Dejan Dlačić iz Zemuna. Novi zarazeni clan ove vase a u buduce i moje male "AIRGUN komune". Vlasnik sam puske FX Wildcat MK3 sniper u kalibru 5.5mm
Neke od Vas sam vec upoznao na par takmicenja u FT. Nasal se buducem leppm dryzenju.

jo's jednom pozdrav Ii hvala na prijemu u ovu nasu malu "komunu"
 
Pozdrav svima,
Željko Pavlović iz Beograda. Početnik u PCP-u ali pun entuzijazma :). Za sada koristim FX Wildcat Mk3 6,35. Neke od uglednih članova sam već upoznao i imam samo reči hvale!
 
Dobro veče svima na forumu,
Milan Avramović, Niš, prevario sam se prošle godine pa sam kupio VEOMA jeftinu prelamaču Benning (negde piše da je Norica u pitanju, negde ništa) i sad se kilavim s njom i pokušavam da pogodim crni deo mete sa 15m već godinu dana. :)
 
Pozdrav svima na forumu, Milovan Panić -Mile iz Vilovo Ns pre par dana sam uzeo Cometu Fenix 400 i polako je dovodim u "kajase" što bi se reklo,nisam imao do sada jaču pa se borimo 😂😂😂
 
Back
Top