NOVI ČLANOVI pozdravljaju! :)

Pozdrav svim članovima. Ja sam Aleksandar iz Novog Sada, 50+... Konačno imam vremena za dečački hobi... Kupljena underlever GSG WF600 P. Trenutno gađam u metu na 10 m sa mehanički nišanom. U planu je nabavka optičkog nišana za gađanje na 25 i 50 m.
Zahvaljujem se svim članovima na podeljenom znanju i iskustvu, dosta mi je pomoglo oko odabira puške i pratećih stvari.
 
Pozdrav svima,
Zovem se Damjan, nadimak mi je Dado. Iz Zrenjanina sam. Na ovaj forum sam dosao zahvaljujuci kolegi Kircanu kome se iskreno zahvaljujem.
Do sada sam upoznao neke od clanova foruma na druzenju u "Arizoni" i impresioniran sam kolegijalnoscu i svestranoscu kao i znanjem kolega.
Nadam se dobrom druzenju, razmeni znanja i iskustava ovde i na terenu.

Hvala na prijemu
 
Dobro nam dosao Damjane, lepo si se uklopio u ekipu i doneo neku novu dimenziju. Jos samo da kompletiramo svu opremu i spreman si za sezonu.
 
Pozdrav
Ja sam Dejan i iz Bačke Palanke sam.Pucam jako dugo za svoju dušu i iskreno uživam u tome.Otkad znam za sebe znam i za VP jer je otac imao zastavu,pa onda slavija pa ruskinju ... nije bio ekstra kvalitet ali je bilo uživanjePucao do 40-50m sa lošim optikama i solidno je to bilo ali... počele se nositi naočare(kratke ruke) pa i na daljinu se pomalo po nekad muti i onda se pojavi PCP.Imam voćnjak leske dugačak 220m u ataru je ograđen u dnu je zapuštena ekonomija pristupan je autom tako da preduslove imam.Leti navodnjavam budem tamo po 4-5 sati i dokonim .E sad ćemo imati zanimaciju.Pušku kupujem već jedno 2 godine ali neda mi se nikako_Ono što ja hoću ne mogu dobaciti a ono drugo me slabo zanima.Uglavnom ujak ima Stoeger-a xm1 i do 50m tačnije 40 je dobar dalje...je možda do mene
Član sam foruma već dosta vremena i iščitao sam sve po nekoliko puta i HVALA vam na svemu napisanom
 
Pozdrav svima!
Moje ime je Miro, živim i radim u prestonici.

Uvod:
"Hoću da kupim vazdušaru, s klincem malo da se družim..." - ovako je pre tri meseca počelo. Usledilo je bezbroj besanih noći, iščitavanja gomile domaćih i stranih foruma.... "Kupujem "običnu prelamaču", da naučimo da pucamo, pa onda prelazim na 6.35 / 300bar / kompresor na prikolici varijantu!"
Razrada:
Kolega dolazi sa Kral arms kutijom...
Probamo mi to, sve u redu, skidamo čepove na 20m... URRRAAAAAA
Pet dana kasnije stiže nova: Stoeger RX sa 4x optikom, drugi kolega...
Mene put naneo u zavičaj, setim se neke dve Zastave stoje kod stare majke skupljaju prašinu, ajd reko' da ih ponesem pa da vidim št ai kako

Zaključak:
Imamo 4 vazdušare u posedu, najstrožu zabranu na pucanje u magacinu, ja moram da sređujem moje M56 da bi dobacile 10m, optiku nema šanse da upucamo, osmeh nam ne silazi sa lica - kezimo se k'o krelci.
Matori konji.... Kriza srednjih godina?!
 

Attachments

  • 2x Z M56.jpg
    2x Z M56.jpg
    209.1 KB · Views: 25
Pozdrav svima!

Moje ime je Vasilije a nadimak kunić

Hoću da kupim vazdušnu pušku a da je iz arsenala i da nije skupa dvoumi se između dve
Ekol ultimate ili swiss arms orna može mi ko reci koja je bolja.
 
Zdravo!
zovem se David i veliki sam ljubitelj oruzja, trenirao sam streljastvo 4 godine
i generalno sam odrastao uz oruzje sobzirom da mi je i cale olimpisjki strelac a deda se bavio lovom.

Da budem iskren nisam neki preterani ljubitelj vazdusnog oruzja, ali posto je nas zakon takav kakav jeste nemam drugog izbora no da u njega pre ulazem nego u vatreno oruzje. Prvenstveno sam se prijavio jer me je zainteresovala jedna vazdusna puska pa bih voleo da postavim par pitanja oko nje u nadi da neko ima iskustva i slicno.
 
Hi my name is Paul im originally from the UK but i now live in Serbia with my wife ive had an interest in guns for many years had air pistols in the past many many years ago Gat guns webley .22s Bsa 177ect all breakers .Then started airsoft using cyma,s and other budget brands moved on to Tokyo marui,s great guns hi quality but pea shooters and 300 fps limit killed it for me personally.

So i would like to start shooting airguns again at a range if possible target shooting 50 to 100mm but i have no idea of the laws surrounding ownership here or if shooting ranges exist.

My other interests are mountain biking and Sup
 
Pozdrav. Zovem se Rade, zivim u Bg. Znam za forum vec duze vreme, iscitao ozbiljan deo njega, al nikako da se predstavim. Hobista i ljubitelj vazdusnog oruzja, vise manje ceo zivot. Dosta puskica mi je proslo kroz ruke za taj period, pocevsi naravno od Zastave m56 sa kojom je sve i pocelo. Trenutno u posedu imam Perun 734, Fwb 300s od spring pusaka te snowpeak pr900 gen 2, koja mi sluzi za kupusanje, ucenje i pokusaje unapredjenja, posto volim da srafim i igram se sa tim i Artemis M16. Pozdrav svima
 
Pozdrav svima evo da se predstavim Ivan iz Hrvatske 40 godina ,strastveni ljubitelj zracnog oruzja ,u svojoj kolekciji imam springericu hatsan striker ,snowpeak m25 i evo u iscekivanju je artemis m16 sve puske u cal 22.Osobno pratim kanal Ledenog kojeg pratim i jos jednom sve pohvale covjeku koji toliko dobro objasnjava sve vezano za zracno streljastvo i zracne puske ..Lijepi pozdrav svima i svako dobro zelim
 
Back
Top