NOVI ČLANOVI pozdravljaju! :)

Dobrodoslica svim novim clanovima, sto se tice punjenja u novom sadu, postoji delfin servis u kamenici. pozovi pa vidi kada mozes otici tamo

Pozdrav svima. Zovem se Vladimir, rodom iz Svilajnca, a zivim vec godinama "preko".

Prva vazdusara je bila neka Ceska, koju je deda nasao jer je ispala cirkusu koji je gostovao davnih 70ih godina kod nas. Posto sam pristup istoj dobio vrlo rano (mislim sa 9 ili 10 god), sa njom sam proveo detinjstvo.

Sada sam 43, i resio da obnovim ljubav prema sportu, skorijom kupovinom Weichrauch HW77k Special, a uz njega i pistolj za mete koje su malo blize, Beeman 17.

Dok cekam da se upisem u lokalni streljacki klub (nadam se od sledece sedmice), poato ovde gde zivim pucanje van streljane nije izvodljiva opcija (bar ne meni)-iscitavam forum i skupljam dobre savete.

Hvala puno svima na nesebicnom deljenju informacija, samo nastavite!

Sent from my Pixel 7 Pro using Tapatalk

Pozdrav svima,
Zovem se Nemanja, rodom sam iz Mladenovca i imam 34 godine. Dugo vec anonimno pratim forum i dosta stvari koje sam ovde procitao su mi pomogle da se ponovo razvije zelja za ovim hobijem.
Prva puska koju sam imao bila je Slavija 624, nažalot bila jer zbog pada došlo do pucanja cevi, sada imam kometu 300 sa jacom oprugom te ona trenutno sluzi za rekreaciju.
Zelja mi je da dodjem u posed pcp puske pa aktivno razmisljam o cz 200 hunter 5.5 i artemis m 16.
U nadi da ce ovaj forum ostati dobro mesto za razmenu iskustava,
Puno pozdrava

Pozdrav svima. Zovem se Jovica i imam 23 godine. Dolazim iz Loznice. Zaljubljenik sam u oruzje od malih nogu te sam prvo počeo da se bavim lovom jos 2018 godine. Vec dugo vremena sam razmatrao da kupim vazdusnu pusku te mi je ovaj forum i pomogao pri toj odluci. Nov sam u ovoj sferi i drago mi je da sam član jednog ovako velikog i zdravog kolektiva. Sportski pozdrav !

Dobro nam dosli novi clanovi, nadam se da ce te naci odgovore na pitanja ovde i podeliti svoja iskustva.

Pozdrav svima,
Zovem se Robert 55 godina, dolazim iz Grocke a zivim vec duze vreme u Francuskoj.
Kada sam bio u osnovnoj skoli imao sam pusku Diana 25, koju mi je neko poklonio jer je bila u uzasnom stanju. Vise sam proveo vremena popravljajuci je nego sto sam pucao. Pre par meseci na nekim oglasima naletim na opet na Dianu 25 i pazarim je da me vrati u detinjstvo.
Navukao sam se brzo na jutarnjih 20 dijabola u metu resio da kupim neku malo ozbiljniju pusku a da 25ticu penzionisem iznad vrata za ukras ;)
Posto volim sve sto je "vintage", nisam kupio novu u celofanu vec legendarnu Dianu mod 50 iz 1970te.
(Ne obracajte paznju na kundak 50tice jer tek treba da se sredi.)

Evo moje dve lepotice:

my_Dianas-25&50.jpg

Pozdrav ljudi! Ime je Luka, rodjen i zivim u Beogradu, 30 mi je leta Gospodnjih. Afinitet ka oruziju sam imao od klinackih dana, prvi susret sa vazdusnom puskom sam imao u srednjoj skoli, nazalost iako mi se svidela prica, nije potrajala zbog ostalih sportova, obaveza itd. Ovih dana me je ponovo kopkala znatizelja i nabavih Artemis PP700sa, u nadi da cu ovaj put imati kako vremena tako i srece, da prica zasivi i potraje. :D Nadam se da nisam pogresio pri izboru pistolja za pocetak! 😵‍💫Uzdravlje! :D

Dobro došao Luka, na pravom si mestu! :) Ako ti je bila želja da nabaviš pištolj, onda nisi pogrešio. Na Forumu smo dosta pisali baš o tom modelu.

Dobrodosao kolega. Imam i ja Hw35e kako si zadovoljan? :)

Sent from my iPhone using Tapatalk
Pozdrav kolega
Prelepa je puška, ali još je nisam testirao tek se vraćam za Leskovac iz N. S.
I idem da je registrujem pošto je C kategorija, pa ću je posle testirati bez optike jer nisam znao koja je najbolja za nju pa sam odlučio da je naručim kasnije na adresu

Pametan izbor kolega.Odmah si izbegao krševe i kupio pravu pušku izuzetne preciznosti.Sklop koji se nije menjao preko 60 godina i danas je neprevaziđen po mom mišljenju.
Hvala kolega. Odabrao sam tu pušku zahvaljujući ljudi koji su ovde delili svoja iskustva i znanje tako da hvala svima vama na izuzetnim savetima i veliku pomoć svima nama

Back