Roletna New member Mar 24, 2015 #4 Pa dobro, bitno je da je pregledno i da vrši funkciju. Sve drugo je potpuno nebitno.
R Ramirez New member Mar 24, 2015 #6 Kad malopre uđo iznenadi se, mislio nešto se pokvarilo, odlično.
OP OP Stefan Member Mar 25, 2015 #7 Hvala imate i sekciju sa kalkulatorom, trebalo bi da je ispravna, no testirajte je
Put-in New member Mar 27, 2015 #8 Valja. Ali i valja se to zaliti nekim kilogramom janjetine Živeo novi sajt, Živeo Stefan informatičar.
Valja. Ali i valja se to zaliti nekim kilogramom janjetine Živeo novi sajt, Živeo Stefan informatičar.
OP OP Stefan Member Mar 27, 2015 #9 ja sam za prasetinu dogovorite se ko će da plati srećom mogu da pojedem u vr glave jedno 500 grama nemere više
ja sam za prasetinu dogovorite se ko će da plati srećom mogu da pojedem u vr glave jedno 500 grama nemere više
Roletna New member Mar 27, 2015 #10 Oho vidi dizajn. Svetlo, pregledno. ja ne volem pragnjetinu, meni deder samo roštilja i kobasica
OP OP Stefan Member Mar 27, 2015 #13 drago mi je da vam se sviđa, samo molim malo podesite svoje potpise, tako da se vide na bledoj pozadini hi hi hi
drago mi je da vam se sviđa, samo molim malo podesite svoje potpise, tako da se vide na bledoj pozadini hi hi hi
OP OP Stefan Member Mar 30, 2015 #17 pogledajte jos jednom sve da li treba nesto da se doradi ili ispravi pa napisite. i ljudi dajte mi materijala za tekstove na glavnoj strani sa sve slikama
pogledajte jos jednom sve da li treba nesto da se doradi ili ispravi pa napisite. i ljudi dajte mi materijala za tekstove na glavnoj strani sa sve slikama
Bull Administrator Staff member Apr 27, 2015 #18 Vidim dodao si jos video linkova na glavnoj strani! Jos kada bi pojacali malo galeriju....
OP OP Stefan Member Apr 27, 2015 #19 pa trudim se da sve ulepsam i obogatim sto se tice sadrzaja. sto se tice galerije, morate pomoci, saljite svoje radove - grupe i sl
pa trudim se da sve ulepsam i obogatim sto se tice sadrzaja. sto se tice galerije, morate pomoci, saljite svoje radove - grupe i sl