Da budem iskren ili kako bi neki rekli - kritičar , , od lepe puške ti je sva lepota u kundaku, koji bio sintetika ili drvo je zaista melem za oči .
Za moj ukus i sferu interesovanja je ipak model PRO , odnosno MDT šasija . Ono što bi po meni bilo lepše je , da je kundak od modela Premier V1 , ali ukusi su različiti . Zameram im što uz takvu šasiju( i cenu naročito! ) isporučuju sa onom , mogu slobodno reći BEDNOM drškom/ gripom pa za pravu kombinaciju i izgled mora se izdvojiti još do 100ak strane valute . Ko ima nije mu problem , mi ostali im tradicionalno po srpskom običaju pominjemo majku ,sestre, tetke i ostalu rodbinu koja spada u bića se organima za rađanje....
Ono što i dalje ne mogu da progutam je sistem od 5 u 1 , odnosno sistem lajnera -koji ruku na srce radi posao, ali je pejn in d as jer pored lajnera ima rukav/slev , pa carbon tenzioner , pa oringe pa krem bananice ........ - I što taj DRS sistem ipak isporučuje daleko skromniju energiju nego recimo neki od njihovih modela : Wildcat mk3 , Maverik ,Impact , naročito Pantera .
Wildcat I Maverika sam imao , odlične puške, sa moje tačke gledišta puna cev je ono što nedostaje . Možda i jedini razlog zašto sam promenio Brand .
Pa sad ko kako voli i može da.priušti , nažalost ili na sreću .
Da iz nama neznanog ,a njima znanog razloga ne izbegavaju pune cevi , verujem da bi ljudi bili mnogo zadovoljniji , osim možda njih jer bi manje zarađivali .
Ja i dalje volim FX , odnosno za moje oko su to modeli sa najlepšim linijama , spoljnim podešavanjima za neuke i plašljive kako ja , ali nije sve ni u tome .
Svaka roba svog kupca ima , ne kudim , iznosim svoje gledište i mišljenje .
A kao što uvek kažem , mišljenje je kao dupe , svako ga ima i svako je drugačije .
Ja sam za sada , izašao iz porodice FX , da li sam pogrešio ili ne , vreme će pokazati. .