Ovaj forum i neke bitne napomene

Joca

Administrator
Staff member
Dragi članovi foruma,
ovaj forum je osnovan pre deset godina i za to vreme je postao istinska enciklopedija znanja iz oblasti vazdušnog oružja. Mnogim početnicima je olakšao odabir puške, optike, dijabola... mnogi su ovde stekli svoja prva znanja, a oni iskusniji su razmenjivali svoja izuzetna iskustva i time edukovali sve nas, bez obzira na nivo znanja.
Zato vas molimo da ovaj forum ostane to što jeste - mesto okupljanja istinskih zaljubljenika u vazdušno streljaštvo. Molimo vas da i dalje zadržimo najviši nivo u ophođenju jednih prema drugima, da zadržimo nivo u kulturi ponašanja, ali i nivo prema drugima.
Molimo vas da stručne sekcije foruma ne koristite za prepričavanja šta se radi na drugim mestima i različita (polu)privatna ćaskanja, već da se zadržite u okviru teme i konstruktivno učestvujete u diskusiji. Kafana neka ostane za nas, naše opšte priče, ćaskanja, šalu i razne druge teme.
Lepo je ponekada se nasmejati, ali kada se pretera onda to prelazi u ismevanje, a to vodi otvorenom vređanju. Dakle, kada se pređe granica dobrog ukusa ali i umerenosti, onda to više nije dobro i postaje antipod onoga što mi želimo da ovaj forum bude.
Nama niko nije konkurencija, niti smo mi konkurencija bilo kome. Ne treba da se takmičimo sa bilo kime, osim sa samima sobom, u smislu da budemo još bolji, još iskusniji i da to iskustvo ovde delimo na dobrobit svih članova foruma. Mi smo mi - zaljubljenici u vazdušno streljaštvo. Neka tako i ostane.

Users who are viewing this thread

Back