Popust u grofu

kircan

Administrator
Staff member
Bez zelje da reklamiram, video sam danas na fb da u grofu imaju popust na vazdusne puske. pa ako nekog zanima , evo ga link ka albumuhttps://www.facebook.com/grofmbm/ph...RWrQcAtmdXSxnYD05Oo70TeYJQ_pD3aC&__tn__=-UC-R
Povodom obelezavanja 25 godina postojanja, firma "Grof MBM" daje popust za kupovinu sledecih vazdusnih pusaka: Hatsan 85X Camo 4.5mm , cena: 32200 din. CENA SA POPUSTOM: 25750 din. Hatsan Edge Camo Vortex 4.5mm , cena: 29500 din. CENA SA POPUSTOM: 26500 din. Hatsan Galantian lll Carbine 6.35mm , cena: 112000 din. CENA SA POPUSTOM: 100000 din. Hatsan Herkules 5.5mm , cena: 145000 din. CENA SA POPUSTOM: 130000 din. Hatsan M70 4.5mm , AKCIJSKA CENA: 11900 din Hatsan Nova Tact 6.35mm , cena: 103000 din. CENA SA POPUSTOM: 92500 din. Hatsan Striker AR 5.5mm , AKCIJSKA CENA: 13200 din. Hatsan Striker Junior 5.5mm , cena: 16500 din. CENA SA POPUSTOM: 13500 din. Hatsan Striker Junior MW 5.5mm , cena: 19000 din. CENA SA POPUSTOM: 14900 din. Akcija traje od 06.08. do 15.09.2018 ili dok traju zalihe. Vaš "Grof MBM"

Hatsan Galantian lll Carbine 6.35mm , cena: 112000 din. CENA SA POPUSTOM: 100000 din.
Hatsan Herkules 5.5mm , cena: 145000 din. CENA SA POPUSTOM: 130000 din.
Hatsan Nova Tact 6.35mm , cena: 103000 din. CENA SA POPUSTOM: 92500 din.
I ja mislim da su previsoke, posto za slicne pare ima i fx streamline
ja ove puske nikad nisam probao, kao ni fx, tako da ne bih da pricam napamet, ali da je skupo, jeste

Stvarno mi nije jasno da uvozne takse i marža naprave cenu od skoro 1100e. Uzmite u obzir da je cena u Turskoj (sa linka) sa porezom, firma kada kupuje plaća bez poreza.

Verujem da trgovine zarade dobro u Srbiji, ali mislim da je kod nas najveci problem drzava u mnogim sferama. Samo pogledajte slucaj sa carinom sta se dogadja. Narucim sinu kopije lego kockica iz kine za 11$ i dodje mi postar sa carinom od 2,500 din. Kako oni dolaze do tih cifri to nikom nije jasno a najmanje njima samima. Tako da ja mislim da je slican slucaj i ovde. Uvoznici verovatno imaju brdo troskova, i povrh toga to nije roba koja se brzo prodaje. Vecina ljudi kad cuje koliko kosta PCP ce odmah reci pa za te pare imas karabin i lovacku ...

A i cene od modela do modela variraju nenormalno, taj hatsan koji sam kupio se prodaje u dve verzije , jedna je 62.000 a druga 67.000, sto je opet dosta manje od hatsana at44 koji je 85.ooo ako se dobro secam

Ne treba porediti sa fx.om i fx je ovde preskup i to dobrano.
Prosto u odnosu na cenu u okolnim zemljama sve su pcp puske kod nas preskupe .

Nisu samo puske skuplje, kod nas je sve uvozno skuplje nego bolo gde, iz raznoraznih razloga
.. Sto se tice FXa mislim da nisi potpuno u pravu, skuplji jeste , ali od modela do modela to ide od nekih 5-10% od cene same puske. Nije ni to malo , ali tako je kako je....kod optike to je mnogo izrazenije ...jbg kad smo bogati :D

P. S.
Bolje da u radnji ima robe i da je skupaa , nega da je nema , a da je jeftina....secas se rafova iz devedesetih....

Ma da u pravu si ,nego ja znam da maloprodajna i veleprodajna cena se drasticno razlikuje a jos kad dodas popust na broj komada pa fiirmi povrat pdv,a dodjes do razlike koja boli .Zato Grof i daje popust i dace jos veci ali ostaje pitanje koliko ce cega prodati. Svako ko zeli da progugla videce koja je razlika u ceni ,a i to sto mi vidimo je maloprodajna cena .

jeste tako, i u hrvatskoj je at44 oko 350e, mozda ima veze sa tim sto su oni eu, ali opet kod nas je duplo skuplji

Ma nema veze eu Hatsan se pravi u Turskoj a ni Tur. nije u eu pa da ima bescarinsku mogucnost,prosto ovi nasi oce min 60 posto cene da bude profit...

Verovatno si u pravu, samo mi nije jasna ta ideja. Zar nije bolje da ponudis po nizoj ceni i prodas vise? Ako prodas vise pusaka, prodaces i vise dijabola, dodatne opreme, optika...

Da kolega tako mislimo ti , ja i vecina ljudi na forumu ali izgleda nasi prodavci ne misle tako .Pa to nam je sto nam je...

Users who are viewing this thread

Back