PRAVILA SEKCIJE "OGLASI"

Status
Not open for further replies.

wooyadeen

Administrator
Staff member
-=PRAVILA OGLAŠAVANJA=-Mali oglasi
Mali oglasi predstavljaju posebnu sekciju na forumu koja je namenjena za postavljanje oglasa o kupovini i prodaji vazdušnog oružja i opreme za streljaštvo.

Zbog svoje specifičnosti i mogućnosti zloupotreba, za ovaj deo foruma važe specijalna pravila.

Mali oglasi namenjeni su samo članovima foruma. Objavljivanje malih oglasa je privilegija članova foruma, a ne pravo i može biti uskraćeno u bilo kom momentu ukoliko moderatorski tim proceni da se ne poštuju pravila ili da je došlo do zloupotrebe od strane korisnika.Komercijalni oglasiNa žalost moramo Vam reći da mi nismo pravili forum da bi se Vi reklamirali besplatno. Moderatori mogu i ukloniće svaku poruku ili bilo šta što je reklama firme, usluge, komercijalne prodaje i sve što procene da je reklama. Korisnička imena koja su imena firmi ili sajtova, takodje nisu dozvoljena.
Nisu dozvoljeni ni potpisi komercijalne prirode.


Ukoliko imate potrebe i želje da se reklamirate možete se obratiti administraciji foruma.
Odricanje od odgovornosti


Proces razmene dobara putem malih oglasa je odgovornost učesnika, a ne foruma Airguns-Srbija. Forum nije odgovoran i ne garantuje za tačnost podataka i ispravnost opreme. Airguns-Srbija ne vrši proveru niti garantuje za ispravnost i valjanost opreme, tačnost ličnih podataka prodavca niti je zadužen za transport dobara.

Sve transakcije obavljate na sopstvenu odgovornost i u tom procesu forum Airguns-Srbija je kompletno neutralan. Forum ne naplaćuje objavljivanje malih oglasa niti na bilo koji drugi način stiče korist od istih.

Korišćenje oglasa i učestvovanje u razmeni dobara vršite na sopstvenu odgovornost.

Ko može da koristi oglase?


Pristup (čitanje) oglasa je dozvoljeno svim posetiocima foruma, ali je postavljanje oglasa omogućeno samo registrovanim članovima koji ispunjavaju neophodne kriterijume za status. Neophodan status se automatski dodeljuje nakon postavljenih 10 postova.

Članovi koji oglase koriste u komercijalne svrhe ili koji konstantno krše pravila biće prebačeni u kažnjeničku grupu kojom permanentno, bez mogućnosti promene, gube pravo pristupa oglasima.

Postavljanje oglasa i njihov sadržaj


Cilj je postavljanje što potpunijih oglasa, sadržajno, kako bi potencijalni zainteresovani raspolagali sa što više informacija.

Iz tog razloga, prilikom postavljanja oglasa u obavezi ste da ispoštujete sledeća pravila:

  1. Svaki oglas mora da sadrži cenu. Oglasi koji sadrže “ponude na X” će biti automatski obrisani.
  2. Za svaki artikal u oglasu morate da postavite fotografiju. Fotografija mora da prikazuje realno stanje opreme koju prodajete i ona mora biti okačena na forum. Spoljni linkovi nisu dozvoljeni. Stock ili fotografije proizvođača takođe nisu dozvoljene, u obavezi ste da fotografišete ono što vi prodajete.
  3. Vaš profil mora biti uredno popunjen sa lokacijom na kojoj se nalazite (minimum grad i država).
  4. Broj telefona je obavezno navesti u oglasu.
  5. Svaki artikal mora da bude opisan u smislu stanja, starosti, da li je funkcionalan, da li poseduje neko oštećenje i sl.
  6. Linkovanje bilo kog dela oglasa ka drugim platformama koje se bave oglasima ili njihovo pominjanje je zabranjeno.
Oglasi se mogu postaviti jednom u 10 dana.


Prilikom postavljanja oglasa obavezno je korišćenje prefiksa poput “P:” za prodaju, ili “K:” za kupovinu.

Dodavanje novih stavki u postojeći oglas, kao i bump-ovanje oglasa će rezultovati brisanjem oglasa, dodelom opomene ili gubljenjem prava pristupa oglasima.

Hvala na saradnji i molimo Vas da poštujete navedena pravila
 
Status
Not open for further replies.
Back
Top