Pričaonica

Sta bi na kraju za majice? OFF topic tema nije nigde prebacena, pa ne znam da li je ista tabu i da ocekujem da me udari grom :) ili sta je u pitanju?
 
Kolega Joca kada bude sredio dizajn i dogovrio sa dobavljacem ce staviti u posebnu temu gde ce sve biti lepo objasnjeno.
 
Da li neko zna gde ima da se kupe olovne kuglice od 4.5mm, da li se to jos proizvodi uopste. Drugar je iskopao negde na tavanu diana model 1, nasli smo na netu da je pucala olovne kuglice, na njoj pise da je 177cal medjutim dijabola od 4.5mm ne moze da stane u cev, mozda su kuglice malo manjeg precnika, ko zna...
 
Napokon sam prvi.😄
Nakon dužeg isčekivanja i redovnog smaranja kolege Voje " jel gotovo, kada počinje itd ". danas sam posetio strelište u Bariču.
Prema izjavi kolege i vlasnika strelišta ,
g. Nemanje prvi sam se " upisao " u knjigu gostiju.
Čak i najava današnje vremenske prognoze nije mi uspela pokvariti planove za odlazak u Barič. Vreme ne tako hladno i vetrovito koliko mokro, što je uticalo na kvalitet meta ali ni to mi nije smetalo. Zaista sam se nauživao.
Od Bg- a udaljeno nekih 30min kolima. Pucanje dozvoljeno isključivo vazdušnim oružijem tako da nema potrebe za antifonima. Divota. Ko je posećivao strelišta za vatreno oružije zna o čemu pričam.
Mete na srelištu postavljene takmičarski
25-50-70-90 m. Ko zeli dalje, moze do nekih 270m.
Stolovi prema propisima za dešnjake i levake, betonski, pa se čovek ne moze žaliti na klackanje prilikom loših pogodaka tj. promašaja. Podloga izbetonirana. Ceo steidz propisno natkriven.
Mesta za parking na pretek.
Naravno ima tu još dosta da se radi. Za nerazmažene strelce i ovo za sada je top.
Slike su šture jer sam žurio do Voje . Tek kod kola sam se setio da bi mogla koja da se isfotka.
Sledeći put više slika
20231121_153851.jpg
20231121_170849.jpg
20231121_170932.jpg
pozdrav svima
 
Pa dobro, sta ti je to radio kolega Voja kad si ga "smarao" i kada si "zurio" kod njega pa nisi imao vremena za bolje fotkanje? Razradi malo temu.:unsure:
 
Back
Top