Pričaonica

Ne, ne, niste shvatili i odmah stavljate na stub srama ovako lepo čedno biće...ona ne žmuri na pogrešno oko, ona samo čkilji na njega, a samo zato što su joj uvalili lošu optiku i na istoj nema podešavanje paralaxe, pa mora mukica da se dovija ovako...ja bih je čak i oženio, al' bez da puca :):):)
 
Tako i treba, sve dok se ne pripremi detaljno...daljina, ugao, vetar, brzina objekta, temperatura, pritisak, vlaznost...oruzje je u stanju pripravnisti za ubacivanje projektila u cev...ilu ti skraceni PuP. I dalje napadate ovo ljupko bice...a ja bih je rado zenio, sa sve njenim savrsenostima :)
 
af3dd8ca3c60e1813bf090ffbdd028af.jpgSent from my iPhone using Tapatalk
 
Кад немаш никаквих посебних дешавања ни у стрељаштву ни у животу, организујеш себи мини сајам, одеш код чика Миће и накупујеш гомилу ситница које прерадиш, дорадиш, намонтираш... Попуниш време, забавиш се, и све то за мале паре! 😁
IMG_20240214_173857_2651.JPG
 
Dragi ljudi, da ne otvaram novu temu, pošto je pitanje više kabinetsko-sportskog tipa: za vas u stanovima što imate 10m liniju, kako ste organizovali hvatač dijabola? Nešto ne bih da lomim svež glet, pa me zanima koje su vaše ideje i predlozi.

Meni je sad u glavi hvatač dijabola okružen različitom izolacijom u jednoj kutiji od iverice, na stativu, pa da može da se sklanja.
 
Naslonis dasku na zid (ili gde vec), i to neku deblju i vecu i na nju usrafis kukicu gde postavis hvatac dijabola (nesto kao na slici), a u hvatac ubacis staklarski kit (da se ne cuje) :)
Kad zavrsis, otkacis hvatac, a dasku nosis u podrum (ili gde vec)...
79e228222bf6b4e6585e2965eabb9383.jpgSent from my iPhone using Tapatalk
 
Ja imam takav hvatač, samo sam između njega i daske na koju je zakačen postavio i poklopac od starog kompjuterskog kućišta na koji sam zalepio dva sloja gume izrezane od automobilskih patosnica. Druga varijanta je veća karonska kutija napunjena starom garderobom ili još bolje ćebadima. Povremeno istreseš sardržaj iz kutije, staviš napred nov komad kartona na koji lepiš mete i tako u krug. Naravno, sve ovo isključivo kada si sam u stanu/kući.
 
Naravno, imam deo sprata u stanu gde ima sigurno 8-10m, pa hajde da racunamo na 10m.

Mislim da ce mi ostati deo OSB ploce 18mm, pa da na njega zakacim nesto, hvala!

Steta sto ne moze tako lako / jeftino SIUS stojeci da se kupi kod nas
 
Ja bih bio presrecan, tacno znam i gde bih ga stavio, a ne treba mi nikakav napredan, samo onaj mehanizam... jer zbog manjka treninga, krecu polako da se gube refleksi (nemam dvoriste)
 
Ja sam našao pravu primenu tkz. flajerima, to jest šarenim papirićima kojima nas ''spamuju'' lokalni prodajni lanci, pretrpavajući nam ionako malecke poštanske sandučiće - uvežem ih selotejpom i napravim od njih podeblji sloj, dovoljan da apsorbuje dijabole ispaljene iz puščice kategorije ''D'' i turim to u najlon kesu, a na ovu lepim mete. Velika kartonska kutija služi kao postolje. Na svakih stotinak opaljenja menjam ''zaštitu'' i u dva-tri poteza metlicom i lopaticom raščišćavam krtog.
 
Back
Top