Pro lakiranje

Arapin

Active member
Pozdrav svima,

Potrebna mi je pomoc ako neko ima dobrog lakirera, zavrsen mi je kundak za P70, i toliko mi se svidja da se ja sam ne usudim da ga diram.

Posto je u pitanju laminirano drvo tu mi ne pomaze mnogo da se igram sa uljima i shelacom sto bi inace sam zavrsio.

Prvobitna ideja je bila da idem high gloss ali posle razgovora sa par meni dragih ljudi ubedise me da je mat zahvalnija opcija ako planiram da koristim pusku.

Pa da se vratim na pocetak price trazi se pro lakirer za lakiranje puske u mat.

Ja cu sa 320 grita da ju dovedem na 1000 da koliko toliko bude spremna za lak.

I svu potrebnu hemiju sam vec nasao.

Hvala svima,

Pozdrav

Sent from my iPhone using Tapatalk

Ja to nebih nikako lakirano. Ako se dobro sećam tvoj kundak je od CWP (LAMNIA) laminata od kojeg i GRS pravi kundake.
Njihovi kundaci su samo tretirani uljem u dobiješ izgled koji tražiš. Može da se poruci i njihovo ulje i nema brige. (Ukoliko ne planiraš da pucas po nekoj jakoj kiši)

Posto sam i ja u fazi izrade kundaka od njihovog laminata kad bude gotov samo ulje.

Koje ulje si planirao da ides lan, tung ili neki od balistola?

Imam Tung, ako idem tung da li da idem prvi nanos sa razblazenim, tj da mu dodam 30 % uljani razredjivac.

за разређивање само минерал спирит или вајт спирит. продаје га "пулена" ако се добро сећам, ја бих први прелаз и пола пола.

Users who are viewing this thread

Back