Problemi sa logovanjem na novi forum

TorTojed

Active member
Postovane kolege strelci/ ljubitelji vazd. oruzja, prinudjen sam da se ponovo javim i predstavim, jer stari nalog ("tortoje") ne funkcionise od pre 3-4 dana (logovao sam se pod gmail nalogom i nesto se tu zeznulo).

Pozdrav svim strelcima, ljubiteljima vazdusnog oruzja i ljubiteljima oruzja uopste. Ime mi je Dragan, rodjen sam i zivim (uglavnom) u Zrenjaninu. Prvu vazdusnu pusku (Baikal, 4.5mm, made in USSR, verovatno prvi model sa plasticnim kundakom koji se pojavio u radnjama firme "Sport", u tadasnjoj SFRJ) dobio sam 1970-i-neke godine na poklon, od oca . Od tada sam pucao iz par desetina modela a u licnoj kolekciji imam jos i 3 prelamace iz "C" kategorije (dve u 5.5mm i jednu u 6.35mm) i dve iz kategorije "D". Povremeno posecujem lokalno streliste radi "rekreativnog" gadjanja papirnatih meta na 10m, u stojecem stavu bez oslonca. Nisam nikada ucestvovao na oficijelnim takmicenjima (tokom sluzenja vojnog roka zaradio sam dva nagradna odsustva od po 7 dana - vazdusna puska, prvo mesto u bataljonu, a drugi put PAP-ovka, 100 metara lezeci stav sa osloncem, trece mesto u garnizonu i time se, za sada, zavrsava moje "takmicarenje" :roll: )..

Back