Rezultati 25m Spring

kircan

Administrator
Staff member
1. Glale 224
2. kircan 209
3. Lyubo Nikolov 197
4. /5. Bojan 017 / Iwan wan 194
6. Vladimir t 192
7. Srpche the great 167
8. Miske 86

ja se izvinjavam kolegi Bojanu 017 sa kojim sam delio liniju i zajedno smo frktali i sablaznjivali se.
Srpche, nemoj da preterujes sa tim pivom, da ne dodjes i ti do 017 komada

Meni je racunica prosta, treba mi pet godina da stignem @Glaleta, ako se svake godine popnem za jedno mesto... i pod uslovom da vi ostali spavate dok ste na liniji...

Sent from my SM-A405FN using Tapatalk

:D Bilo je dobro al neki su malko podbacili...Pa,dok nekome ne smrkne,nekome ne svane...Takav nam je sport.Opet,naj važnije je da smo se lepo družili

Sledeći put ću i ja gađati, što je odlična vest za sve takmičare u mojoj kategoriji. Mogu biti sigurni da neće biti poslednji.

Ala bi tek bila borba za zadnje mesto da sam se ja pojavio sa Zastavom, bez optike i bez jednog gađanja na 25 m :mrgreen: :mrgreen: .

zare said:
Ala bi tek bila borba za zadnje mesto da sam se ja pojavio sa Zastavom, bez optike i bez jednog gađanja na 25 m :mrgreen: :mrgreen: .
Vidi @zare ako dodjes sledeci put, pucamo na smenu po jednu dijabolu, razbicemo ih

bojan017 said:
Srpčetu je sto bio nizak, ne može čovek da da sve od sebe savijen ko kifla :D
E moj Bojane, aj što je sto bio nizak, nego su mi i metu postavili previsoko. Nego, neću da se žalim, sad je gotovo. Sledeći put nosim ja svoj sto iz kujne i babin tabure, pa ce samo da pršti

Kolega Srpče,ne sećam se da je neko "konfekcijskom" puškom ispucao 167.Tako da ti od srca čestitam :D Mislim da ćeš sledeći put biti mnogo bolji

Back