Savet oko kupovine.

Pozdrav drustvo. Ne bih da otvaram novu temu, pa odlucih da dodam post ovde jer se iapk odnosi na savet oko kupovine. Naime, trazeci odredjene VP na netu, naisao sam na nekoliko oglasa (Halo oglasi, Sasomange i slicno), gde odredjeni ljudi prodaju VP po cenama koje se mogu naci u zvanicnim prdavnicama (uglavnom po cenama koje su trzisno najnize), a navodno nude garanciju i fiskalni racun, a predstavljaju se kao fizicka lica i salju opremu brzom postom. Da li je neko imao iskustva sa takvom vrstom kupovine?
Naisao sam na Cometa 220-Nickel, koja mi se jako svidela kada sam naisao na post jednog od kolega sa foruma, pa razmisljam u tom pravcu da krenem.

Ako su cene približno iste kao u radnjama, ja bih se ipak odlučio za kupovinu nove puške iz prodavnice.To je neko moje generalno mišljenje i za sve druge proizvode koje kupujem.Nekako mi je lakše da lično vidim proizvod i sam odnesem kući sa računom i garancijom, nego da kurirska služba donese ko zna šta i ko zna u kakvom stanju.Možda zato što sam "stara škola", ili šta god da je u pitanju, ali nije mi mrsko da obiđem par radnji pa izaberem nešto što mi se sviđa i lično se uverim u stanje i kvalitet robe.Nije da ništa nisam naručivao preko nekih sajtova tog tipa, ali to su uglavnom bile neke sitnarije koje ne koštaju puno, a nisam ih nigde našao kod mene u radnjama.

@Hunter69 - potpisujem sve sto si naveo gore u postu. Druda stvar su ove kineske optike i nosaci sa kupujem-prodajem, tu se svesno upustas u rizik.
Problem je u tome sto sam se bas zagrejao za ovu Cometa 220-NI verziju, a trenutno ne mogu da vidim da je bilo koja prodavnica nudi (bar ne na svom sajtu).

Ako je nešto preko oglasa, a da je proveren oglašivaš i ima sve pozitivne ocene, pa probaj.Lepa je puška, upravo sam pogledao na netu.Ja lično više volim nešto što se što lakše održava, i što se pušaka tiče, da ima što manje metalnih delova koje su izložene vremenskim uticajima.Primer je i ta Diana koju pazarim, tu je i cev obložena pa nije podložna ozbiljnijim oštećenjima ili koroziji.

Users who are viewing this thread

Back