Savet za optiku do 500e

NemanjaGt

New member
Potreban drugarski savet za FFP optiku do 500e
Nesto sto sam ja gledao to je:

Aztec Emerald 5.5-25x50
Optisan EVX 6-24x50 F1
Falcon S30 5-30×56
Ako neko zna nesto neka doda na spisak, ili ako moze da napise nesto vise o ovome sto sam ja nasao :D
' Falaaa :D

Ej drugar.Evo bas ja trazim neku optiku za long range.Ispregledao sam sve recenzije i forume i po onome sto sam nasao najbolje od najboljeg za te pare je Falcon S30 i jos bolji i njega cu verovatno da kupim Vector Taurus 5x30x56. To je njihova najbolja FFP optika.
Evo sada im izlazi Continental 34mm FFP do sada im je on bio najjaci u SFP.Koriste Schott German stakla nevjerovatne bistrine i kvalitete sa prekrasnim mrezicama.Tko ga god ima kaze da ga je poredio sa poznatim markama do 1000 $ i vise i kaze da je neusporedivo.Bas sam jucer pricao sa covekom iz New Yorka pricao mi je sta ave ima i sa cime ga je poredio doista neverovatno.
A ovaj novi Continental pise na nekoliko mesta da ce biti pravi bum.Kostati ce 900 $ ali kazu da se moze bez problema porediti sa opikama 200 do 3000 $.Evo malo prosurfaj po stranim recenzijama pa ces videti.
Nadam se da sam pomogao nesto.

NemanjaGt said:
Potreban drugarski savet za FFP optiku do 500e
Nesto sto sam ja gledao to je:

Aztec Emerald 5.5-25x50
Optisan EVX 6-24x50 F1
Falcon S30 5-30×56
Ako neko zna nesto neka doda na spisak, ili ako moze da napise nesto vise o ovome sto sam ja nasao :D
' Falaaa :D
Optisan ti ima dosta bolja stakla..da li su stvarno bolja po karakteristikama nemam pojma ali moj subjektivni utisak je da je slika jasnija kroz evx seriju.Jedan posedujem a gledao sam kroz par modela

Users who are viewing this thread

Back