Danas sam posle dugo vremena ugrabio slobodnije popodne i naravno posvetio sam se najbitnijoj sporednoj stvari na svetu - streljastvu. Šalim se naravno, nije sporedno, više kao centralna bar u mom nezanimljivom životu.
Malo sam tako puckao sa lg400 i pogađao, (hvalim se) i po ko zna koji put testirao dijabole jsb i qys.
U toku ove nedelje mi je kolega csaba sa našeg foruma posudio njegovu hammerli AR20 koja me je oduševila i za koju sam utvrdio da nije ni najmanje nepreciznija od walthera lg400 iako je razlika u ceni značajna.
Kada sam izgustirao lg400 prešao sam na jednu od prvih ljubavi a to je CZ200t - zuzana
i ponovio sam isti test sa njom.
Razlika u ceni izmedju te dve platforme je 4x veća u korist walthera (Erika)
Ono što pokušavam da kažem ( a jako loše to radim, zato sam uvek i bio loš u muvanju, ali to je druga priča) je da razlike u zadovoljstvu nema.
Svaka od ove dve devojke I Zuzana i Erika imaju svoje prednosti i mane.
Zuzana je lakša, Erika je teža.
Zuzana je teža za kontrolu bez zadnjeg oslonca a Erika je lakša za kontrolu.
Lakše je sesti u FT stav sa Zuzanom nego sa Erikom.
Kod Erike sve ide malo "glatikje" i okidač joj je nežniji.
Zuzana voli malo grubosti.
Kad napunim cilindar Erike i nema neke razlike, a kod Zuzane prvo mora 5 komada u prazno.
itd itd, da ne davim više
Uglavnom pucano je sa prednjeg oslonca, bez zadnjeg.
a grupe su takve kakve jesu,
Erika ima na sebi optiku senitnel x 10-40x50 i vidi se svaka dlaka na meti
a Zuzana ima wulf 4-12x50 i vidi se crno na meti.
ovo su neke slike od danas.
Ne ynam tačno ni sam koja je poenta ovog posta, ali sam rešio da podelim ovo sa pučanstvom foruma.
Sportski pozdrav
Zdrao
ps setio sam se šta sam hteo da kažem
jesu grupe možda malo veće ali to igra ulogu samo u benčrestu i nigde više, osim ako hoćete da startujete prsatu plavuše sa uletom "jel znaš da mi je grupa na 25 7mm"
sve najbolje
Malo sam tako puckao sa lg400 i pogađao, (hvalim se) i po ko zna koji put testirao dijabole jsb i qys.
U toku ove nedelje mi je kolega csaba sa našeg foruma posudio njegovu hammerli AR20 koja me je oduševila i za koju sam utvrdio da nije ni najmanje nepreciznija od walthera lg400 iako je razlika u ceni značajna.
Kada sam izgustirao lg400 prešao sam na jednu od prvih ljubavi a to je CZ200t - zuzana
i ponovio sam isti test sa njom.
Razlika u ceni izmedju te dve platforme je 4x veća u korist walthera (Erika)
Ono što pokušavam da kažem ( a jako loše to radim, zato sam uvek i bio loš u muvanju, ali to je druga priča) je da razlike u zadovoljstvu nema.
Svaka od ove dve devojke I Zuzana i Erika imaju svoje prednosti i mane.
Zuzana je lakša, Erika je teža.
Zuzana je teža za kontrolu bez zadnjeg oslonca a Erika je lakša za kontrolu.
Lakše je sesti u FT stav sa Zuzanom nego sa Erikom.
Kod Erike sve ide malo "glatikje" i okidač joj je nežniji.
Zuzana voli malo grubosti.
Kad napunim cilindar Erike i nema neke razlike, a kod Zuzane prvo mora 5 komada u prazno.
itd itd, da ne davim više
Uglavnom pucano je sa prednjeg oslonca, bez zadnjeg.
a grupe su takve kakve jesu,
Erika ima na sebi optiku senitnel x 10-40x50 i vidi se svaka dlaka na meti
a Zuzana ima wulf 4-12x50 i vidi se crno na meti.
ovo su neke slike od danas.
Ne ynam tačno ni sam koja je poenta ovog posta, ali sam rešio da podelim ovo sa pučanstvom foruma.
Sportski pozdrav
Zdrao
ps setio sam se šta sam hteo da kažem
jesu grupe možda malo veće ali to igra ulogu samo u benčrestu i nigde više, osim ako hoćete da startujete prsatu plavuše sa uletom "jel znaš da mi je grupa na 25 7mm"
sve najbolje