SrpcheTheGreat
Well-known member
Pustio sam dva tri dana da se pojavi još neki komentar na ovoj temi, ali vidim da nema mnogo zainteresovanih. Pa dobro, pošto je uvaženi član @Gustavgule pokazao odredjeni stepen nadmenosti i odsustva elementarnog poštovanja prema diskutantima u ovoj temi, gde ubrajam i sebe, onda je red došao da mu se postavi par pitanja bez bilo kakve tolerancije. Dakle, koncentriši se....
Pa junače. osim što si ti prezadovoljan, šta ovoj pušci objektivno daje izuzetno dobar odnos uloženo-dobijeno,kako si samouvereno započeo ovu temu, ako su nišani jedva upotrebljivi, nišanska slika nije nešto, okidač tvrd i ne može da se šteluje, dihtung klipa je lošeg kvaliteta i nema rezervnih delova (dopunio kolega @Laki Topalović), a grupa na 10m ti je očajna, po mom vrlo kompetentnom mišljenju, iako nisam Damir Mikec?Vazdušna puška koja Vam nudi izuzetno dobar odnos uloženo – dobijeno cena oko 12 000 din = 100 eur
Fiber-optički nišani po meni jedva upotrbljiviali u ovu ceno bilo bi previse da sve bude solidno.![]()
Ja sam prezdovoljan sa puškom jaka ! precizna male tezine pistoljski rukohvatizuzetno udoban (meni) nisanska slika nije nesto![]()
![]()
Okidac nemoze da se steluje ali nije tvrd udoban...
ako je ova grupa očajna jadni mi sa ostalim dosta skupljim puškama