Snowpeak GR800S

Status
Not open for further replies.
Pustio sam dva tri dana da se pojavi još neki komentar na ovoj temi, ali vidim da nema mnogo zainteresovanih. Pa dobro, pošto je uvaženi član @Gustavgule pokazao odredjeni stepen nadmenosti i odsustva elementarnog poštovanja prema diskutantima u ovoj temi, gde ubrajam i sebe, onda je red došao da mu se postavi par pitanja bez bilo kakve tolerancije. Dakle, koncentriši se....
Vazdušna puška koja Vam nudi izuzetno dobar odnos uloženo – dobijeno cena oko 12 000 din = 100 eur
Fiber-optički nišani po meni jedva upotrbljivi
emoji107.png
ali u ovu ceno bilo bi previse da sve bude solidno.
Ja sam prezdovoljan sa puškom jaka ! precizna male tezine pistoljski rukohvat
emoji106.png
izuzetno udoban (meni) nisanska slika nije nesto
emoji107.png

Okidac nemoze da se steluje ali nije tvrd udoban...
Pa junače. osim što si ti prezadovoljan, šta ovoj pušci objektivno daje izuzetno dobar odnos uloženo-dobijeno,kako si samouvereno započeo ovu temu, ako su nišani jedva upotrebljivi, nišanska slika nije nešto, okidač tvrd i ne može da se šteluje, dihtung klipa je lošeg kvaliteta i nema rezervnih delova (dopunio kolega @Laki Topalović), a grupa na 10m ti je očajna, po mom vrlo kompetentnom mišljenju, iako nisam Damir Mikec?

Sve Srbo OK, u pravu si, puška ima mane ali razumem čoveka njemu je ovo fin početak i najbitnije je da je on zadovoljan za sada. Svi smo bili zadovoljni sa čim god smo počeli, sve je to put napretka koji mislim čak o da je dobro proći da bi se ono što se ima posle nekog vremena više cenilo

Ali ovo da je grupa očajna (sa red dotom) je malo pregrubo, moram priznati ako je ova grupa očajna jadni mi sa ostalim dosta skupljim puškama

Sent from my Pixel 6 Pro using Tapatalk

Mislim Srbo da nema potrebe da se nastavljaš sa kolegom Gustavgule, jer nije mislio na tebe, već na jedan poveći auditorijum hobista sa ovog foruma koji poseduje vp stednje i visoke klase. Zaista je nevažno kako nas kolega vidi. Barem meni.
Ali ajmo o pomenutom modelu.
Prst gore za gasni klip?
Ja nisam stručan po tom pitanju, ali sam se informisao kod vrhunskih oružara i njihovo mišljenje je veliki prst dole.
Smajli sa suzama i prst gore, kao kupiš D a ono C?
Prst gore za D? Ne razumem. Nisam znao da je D bolje od C. Jedino ako sam optuživan ili imam posebnu legitimaciju.
Prst za dužinu? Opet ne razumem. Ne bih da budem nevaspitan.
Za plastiku? Ja se izvinjavam. Ne ide mi.
Itd..........
Model vredi svaki uložedinar. Ali ni dinar više

...

Dobro vidim da vas ima vise nadobudnih strucnjaka koji niti su videli niti su probali pusku ali imaju potrebu da je komntarisu a nemaju pojma o cemu pricaju...
Puska je enter level nije za strucnjake koji su se uvukli u ovu temu a dali su preko 500 eura za svoje puske i koje su sigurno bolje,tako da nemojte da se plasite nisam rekao da je bolja od vasih skupih.🤣
D kategorije ali ne znam kako bije oko 230-240 m/s 0,5g dijabolama,
Okidac se ne steluje ali je odlican fabricki za ovaj cenovni rang,Dihtung klipa niko nije video jer je puska kod nas na trzistu relativno skro i nikom nije crkao ...
Ja sbe ne vidim ozbiljno u ovome sportu...ali danas sam u stojecem stavu bez oslonca ! na 25 metara sasio 10dijabola u 5 cm za mene je to odlicno bez oslonca sa red dotom.

Samo da zamolim da se malo smire strasti i da ne sirimo pricu van teme, zadrzimo se na ovom modelu pa ako ima neko nesto korisno da prokomentarise dobro je a ako ne ne treba zatrpavati temu nekim drugim pricama.
Ja nemam iskustva sa ovim modelom zato nista ni ne komentarisem.

Ja samo smatram da je najbitnije lepo se provesti i uzivati. Ako je neko sa jeftinom puskom srecan i lepo se provodi nikako drugi clan sa skupljom puskom ne bi trebao njemu da kaze krs ti je puska ne znam sta se tripujes... Svako shodno svom budzetu. Svi treba da se postujemo i ucimo jedni druge,a ne da se takmicimo. Onda nam ne treba forum vec turnir. Mada i tu vise pobedjuje talenat nego skuplja oprema...

Sent from my iPhone using Tapatalk

Zaista sam želeo da se ne nastavljam van teme, ali ne vredi. Čak mi je jedan post ostao van konteksta jer admini nisu ispoštovali obećano ( vezano za vređanje na forumu), već su samo izbrisali prethodni uvredljivi post kolege Gustavgule.
Sad možemo do prekosutra.
Kolega mzdv ili kako god, znam da postoji Pink tv, ali za pomenuti program nikada nisam čuo. Koliko vidim vi ste odlično o njemu obavešteni. Što se tiče drveta, vaš daleki predak je sa njega sišao ili pao ( tako kaže biologija) , a 5k sa njega ne pada nego se bere. Mora malo više truda.
Iako cenim da vama nije drago što neko može sebi da priušti kvalitet, meni baš jeste. I drago mi je što sam i ja taj.
Kolega Stiff, kod prve rečenice bih se složio sa vama. Sve ostalo teško. Niko nije rekao da je puška krš i nemojte inputirati ono što nigde nije rečeno. To ste vi sada prvi izjavili. Rečeno je da vredi onoliko koliko je plaćena. Lično sam probao model, a da ste pažljivo čitali sve postove ne bih morao da se ponavljam. Vi verovatno imate hw kolekcinu jer su ove snowpeak bolje.
Što se tiče foruma, mogu uvek da se daju dva mišljenja, iskreno i kulturno. Mislim da nismo deca pa da mora da se tepa i da je iskreno mišljenje bolje.
A za turnir, tvrdim na potpis, prosečan strelac i vrhunka puška dobijaju šampiona sa kako vi navodite" krš "puškom.

Zaista sam želeo da se ne nastavljam van teme, ali ne vredi. Čak mi je jedan post ostao van konteksta jer admini nisu ispoštovali obećano ( vezano za vređanje na forumu), već su samo izbrisali prethodni uvredljivi post kolege Gustavgule.
Sad možemo do prekosutra.
Kolega mzdv ili kako god, znam da postoji Pink tv, ali za pomenuti program nikada nisam čuo. Koliko vidim vi ste odlično o njemu obavešteni. Što se tiče drveta, vaš daleki predak je sa njega sišao ili pao ( tako kaže biologija) , a 5k sa njega ne pada nego se bere. Mora malo više truda.
Iako cenim da vama nije drago što neko može sebi da priušti kvalitet, meni baš jeste. I drago mi je što sam i ja taj.
Kolega Stiff, kod prve rečenice bih se složio sa vama. Sve ostalo teško. Niko nije rekao da je puška krš i nemojte inputirati ono što nigde nije rečeno. To ste vi sada prvi izjavili. Rečeno je da vredi onoliko koliko je plaćena. Lično sam probao model, a da ste pažljivo čitali sve postove ne bih morao da se ponavljam. Vi verovatno imate hw kolekcinu jer su ove snowpeak bolje.
Što se tiče foruma, mogu uvek da se daju dva mišljenja, iskreno i kulturno. Mislim da nismo deca pa da mora da se tepa i da je iskreno mišljenje bolje.
A za turnir, tvrdim na potpis, prosečan strelac i vrhunka puška dobijaju šampiona sa kako vi navodite" krš "puškom.

Ne znam sto ti meni odgovaras kad se tebi obratio nisam. Moj komentar je bio za ceo forum i kako se treba skladnije ponasati. Da sam hteo tebi nesto skrenuti paznju pa Boze moj pise ti nadimak lako bi te naveo. Sledeci put cu koristiti navodnike cisto da se ne skapira moja recenica bukvalno i direkto, vec treba metaforicki. Ja imam HW kolekciju jer smatram da je to nesto sto mogu da prisutim, ali isto tako sam imao Comete pa sam bio presrecan i zadovoljan..

Sent from my iPhone using Tapatalk

Kolega Stiff, pošto sam jedan od dvojice članova foruma koji su dali negativnu kritiku pomenutog modela i pošto sam jedini u ovoj temi pomenuo budžet u kontekstu " nemam a želim ili imam a neću" ne vidim razlog da se ne pronađem kao pomenut.
Vama zaista želim da svoju kolekciju obogatite sa hw 75, a i svakom drugom vp koja vam se bude dojmila
Pozdrav

Svi uvaženi članovi foruma, slučajni posetioci i moderatori, koji žele pažljivo da pročitaju moj prvi komentar u ovoj temi, mogu primetiti da rečju nisam pomenuo pušku iz naslova, već da je komentar bio opšteg tipa, koje se mogao postaviti u bilo kojoj temi, kao usputno zapažanje bez bilo kakve zle namera. Na žalost, dobio sam šta sam dobio u daljim komentarima člana koji je temu postavio. E pa, pošto mi je muka od takvih komentara na ovom našem lepom forumu, ovde završavam dalje učešće na ovoj temi, ali neću prećutati.
Dakle, koncentriši se...
Dobro vidim da vas ima vise nadobudnih strucnjaka koji niti su videli niti su probali pusku ali imaju potrebu da je komntarisu a nemaju pojma o cemu pricaju...
Iz tebe isijava nevaspitanje prema starijim i iskusnijim kolegama ovog foruma, to nije lepo sa tvoje strane. Kako možeš da napišeš da neko komentariše a nema pojma o čemu priča. Otkud ti znaš kakvo je nečije iskustvo sa puškama, pogotovo još ako ne poznaješ nikoga lično. Kako te nije sramota da na ovako primivitan način "zapušavaš" usta drugima...

Puska je enter level nije za strucnjake koji su se uvukli u ovu temu a dali su preko 500 eura za svoje puske i koje su sigurno bolje,tako da nemojte da se plasite nisam rekao da je bolja od vasih skupih.🤣
Ti "stručnjaci" su imali "entry level" puške i došli do saznanja da je bolje dati 300 evra za koliko toliko kvalitetnu pušku, nego baciti 100 evra i pričati kako je to odličan odnos cena-kvalitet.

Okidac se ne steluje ali je odlican fabricki za ovaj cenovni rang
Otkud ti znaš šta je odličan fabrički okidač za ovaj cenovni rang, Koliko si pušaka ovakvog kvaliteta uopšte probao, pa možeš da budeš objektivan, Koliko si uopšte okidača probao, da možeš da kažeš da je neki okidač odredjenog kvaliteta...

I na kraju - kada kupis Anšic ili Zastavu za 100 evra, a da je u dobrom stanju, onda se napiše "odličan odnos cena-kvalitet" jer si postigao to da takvom kupovinom stigneš do dobre puške za malo para. A ovog kineskog djubreta ima po oglasim koliko voliš i sve koštaju 100 evra... bačene pare, a ne dobar odnos uloženog i dobijenog. Da li je u tvoju mudru glavu ušla nekad kalkulacija, da ako nešto košta 100 evra u prodaji, i kad se odbije carin i porez i zarada prodavca i transport, koliko to košta u proizvodnji. Dakle to je daleko kolko hoćeš svetlosnih godina od dobrog uloženo - dobijeno odnosa.
I ja sam bacao pare na djubre od Dijane 240 sa fabričkom greškom, i Krala i još nekih pušaka, kao i još neki meni znani članovi ovog foruma. Prema tome imam vrlo mnogo iskustva, možda mnogo više od tebe, o tim kineskim proizvodima.
Dakle dečko, mi vrlo dobro znamo šta pišemo ovde, nismo elita, nismo kupovali odmah 1000 evra puške, i naši komentari služe da one koji ovo čitaju usmere, na neki način pomognu da ne prave iste greške, da sačuvaju novac ako su pametni. Ja tako shvatam korist ovog foruma i smisao.
Ti to na žalost nisi shvatio...ja ti tu ne mogu pomoći....

Pošto stvari izmiču kontroli ova tema će biti zatvorena. Ne verujem da su kolege htele da omalovažavaju nečije prinove, već je namera bila da se ukaže na ludost čuvene rečenice "najbolja u tom cenovnom rangu".
Uprava

Status
Not open for further replies.

Users who are viewing this thread

Back