Snowpeak M60 B kalibar 5.5 mm

NikolaLO

Member
Zdravo svima. Vlasnik sam puškice iz potpisa ( Artemis P15 u kalibru 5.5mm ) evo već 4 pune godine, pa sam poželeo malo da promenim spravicu. Pažnju mi je privukla Snowpeak M60 u istom kalibru, B ( Bottle ) verzija. Da li neko ima iskustva vezano za nju, a koja bi podelio sa mnom? 😎

Zdravo svima. Vlasnik sam puškice iz potpisa ( Artemis P15 u kalibru 5.5mm ) evo već 4 pune godine, pa sam poželeo malo da promenim spravicu. Pažnju mi je privukla Snowpeak M60 u istom kalibru, B ( Bottle ) verzija. Da li neko ima iskustva vezano za nju, a koja bi podelio sa mnom? 😎
Ne znam još nikog sa foruma ko je uzeo M60,a znam da par ljudi lepo istestira sve što se pojavi kod nas,tragajući za iznenađenjem u vidu precizne cevke.Ako nije žurba,sačekaj malo da se pojavi neka verodostojna recenzija,ili uzmi proverenu M16; Kod nje je potvrđena preciznost(kal 5,5 mm).Posle M16 je velika praznina što se tiče cene,preciznosti i kvaliteta u pcp svetu.

Kolege, hvala na odgovoru. Slažem se za M16, a i za P15, koja je takođe "laser beam" što bi se reklo.. Toga se najviše i plašim, da je promenim, a izgubim na preciznosti, što je negde i najbitnija stavka u ovom našem svetu..

Ništa, čekamo nečiju recenziju ili možda mišljenje kolega koji se bave servisom istih.. ne bih da rizikujem.. U svakom slučaju, mislim da sam pokrenuo zanimljivu temu, jer je M60 po meni jako interesantna, u smislu uloženo- dobijeno.

Users who are viewing this thread

Back