SSU Bukova jaruga

Svaka cast na daljinama. Samo me interesuje jedna stvar, kako vam izdrze te metalne ploce na lancu?! Kod mene (mada sam je ja postavio na nekih 130 m.) Ili zavrti plocu oko nosaca, ili je otkine sa lanca, o spinerima onim malim (4cm i 2 cm) i da ne pricam, njih oduva...mislim da sam posejao vise spinera po njivi nego trave sto ima :). Moram praviti onakve kao sto je, mislim Nesaceh okacio slike, sa cvrstim drzacem koji je zavaren za spiner ili plocu, ovako, samo se smorim kao tetreb kada se taman vratim na liniju, opalim jednom i onda opet tabanaj.

I ovde se kockaste ploče na 125 i 150m, a pogotovo one manje okrenu oko Å”ipke. Verovatno je do snage kojom ih slag udari. Ovo na 250m je bilo oko 30j po streloku kod Nemketa. Verovatno je duplo jače na 125m. Mislim da je oprema Slobina, tako da ju je majstorski odradio. Generalno mnogo su bolji spineri ali su sitni za viÅ”e od 150m. Mislim da je najveći 6cm.

Danas sam pomerio malo granicu sa 250 na 300 metara.Ubacio u okvir 9 slagova,prva dva sam promaÅ”io kada sam video gde sam (pomogli su mi Sloba i MiÅ”ke sa optikama 50x uvećanja) pogogodio sam ovaj najveći 10x10,čak sam i ovaj treći dobio (nemam pojma prečnik ali mnogo je mali i za 150 metara).Generalno svi su premali za tu daljinu.Nisam slikao pogotke iÅ”ao sam da ih prefarbam i to zaboravih ali imam mnogo strelaca koji su to sve videli. šŸ˜Š

IMG_0392.jpeg

To je 300 metara.Možda ima za joÅ” 50-ak pa probaćemo i to.

Bas ima dosta prostora za pucanje kod Nemanje. Oprobacu se i ja na tim daljinama ali tek kada porastem.
Neverovatno koliko su dogurale moderne VP sa distancama na kojima pogadjaju

JoŔ jedan odlično proveden dan na streliŔtu.

Evo i nekih rezultata na 100m sa LIVADA lige,zaÅ”to livada znaće taj ko treba. šŸ˜Š

IMG_1313.jpeg

Dodjite vi na livadu da se družimo.

Bukova Jaruga

Attachments

• IMG_1309.jpeg
    IMG_1309.jpeg
    206.4 KB · Views: 41
  • IMG_1310.jpeg
    IMG_1310.jpeg
    134.2 KB · Views: 44
  • IMG_1311.jpeg
    IMG_1311.jpeg
    182.8 KB · Views: 41
  • IMG_1312.jpeg
    IMG_1312.jpeg
    136 KB · Views: 45
Last edited:
JoŔ jedan odlično proveden dan na streliŔtu.

Evo i nekih rezultata na 100m sa LIVADA lige,zaÅ”to livada znaće taj ko treba. šŸ˜Š

View attachment 18724

Dodjite vi na livadu da se družimo.

Bukova Jaruga
Nikako ne uspevam da procitam rezultate pa kad bi neko mogao da ih iscita....
Nadam se da nije bilo puno vetra iako tamo vetar nikada ne prestaje

Last edited:
Back