Webley & Scott
Well-known member
Prigusivaci u kucnoj izradi cesto koriste neki sundjer (onaj zeleni grubi deo sa sundjera za pranje sudja, itd) izmedju tvrdih unutrasnjih pregrada da apsorbuju zvuk.
Ispalio sam dve dijabole i obe su otisle u sredinu samo ispod centra, da li je do optike sto mora da se upuca sada ponovo ili prigusivac pravi problem, to cemo videti ovih dana kad odem i ispucam neku ozbiljniju cifru. Svakako hvala na savetima, u planu mi je da probam Sport S dijabole i Excite plinking kao sto su preporucili clanovi ovog foruma, pa verovatno u utorak postavljam rezultate.Obrati paznju na preciznost, vrlo je moguce da ce lose uticati iako ne kaci nigde nista, i ako imas nekoliko vrsta dijabola koje leze tvojoj cevi, neke bi sad mogle da grupisu lose a neke da ostanu iste...
Moj je ukupno 250mm, ali zato sto nekih 55mm je ulaz samo za cev, tako da je efektivno negde oko 195mm i precnik je 32mm. A napravicemo i jedan takav sa sundjerima kao sto si napisao iznad.Ceste dimenzije su 180mm duzina, 38mm precnik.
4 do 5 unutrasnjih komora
Pravac dobar a visina nije.Normalna pojava je da kad “nakačiš” nešto na usta cevi da će i poi pasti.Sve se to reši sa par klikova,bitno je da je ona precizna.Uživaj sa pucom.Ispalio sam dve dijabole i obe su otisle u sredinu samo ispod centra
Sutra idemo na "stelovanje"Pravac dobar a visina nije.Normalna pojava je da kad “nakačiš” nešto na usta cevi da će i poi pasti.Sve se to reši sa par klikova,bitno je da je ona precizna.Uživaj sa pucom.