Stoeger RX5

Obrati paznju na preciznost, vrlo je moguce da ce lose uticati iako ne kaci nigde nista, i ako imas nekoliko vrsta dijabola koje leze tvojoj cevi, neke bi sad mogle da grupisu lose a neke da ostanu iste...
Ispalio sam dve dijabole i obe su otisle u sredinu samo ispod centra, da li je do optike sto mora da se upuca sada ponovo ili prigusivac pravi problem, to cemo videti ovih dana kad odem i ispucam neku ozbiljniju cifru. Svakako hvala na savetima, u planu mi je da probam Sport S dijabole i Excite plinking kao sto su preporucili clanovi ovog foruma, pa verovatno u utorak postavljam rezultate.

Evo mene konacno sa nekim rezultatima, a ne praznim pricama. Veceras sam imao nekog posla u servisu i djavo mi nije dao mira i morao sam da ponesem i svog ljubimca sa sobom. Ovo su moje prve grupe za sada, napravio sam po dve sa i bez prigusivaca i na moje iznenadjenje puska je preciznija sa prigusivacem ili barem vise konstatna. Sve cetiri grupe su pucane sa nekih 18 metara u zatvorenom prostoru po pet komada i prve dve grupe su sa prigusivacem, a druge dve bez. Verovatno je vecina ovde daleko bolji strelac od mene, ali ja sam zadovoljan sa svojim prvim grupama i jedva cekam sledece vezbanje. Inace ako nekoga zanima ova puska lomi stakleni heineken u komadice sa 18 metara, na placu cemo probati sa vece daljine. Neverovatno i sumnjivo jaka puska za svoje specifikacije. :)

Attachments

• grupa1.png
    grupa1.png
    374.8 KB · Views: 24
  • grupa22.png
    grupa22.png
    470.5 KB · Views: 23
  • grupa3.png
    grupa3.png
    343.1 KB · Views: 24
  • grupa4.png
    grupa4.png
    374.4 KB · Views: 24
Evo dobri moji danas je bilo lepo vreme pa sam stigao i da napravim metalnu metu i odem malo na plac da uzivam. I ako su vazdusne puske u pitanju meni je mnogo zabavnije da gadjam na neku malo vecu daljinu i ako Stoeger RX5 i "nije bas" puska za neke vece daljine, ili sam barem tako mislio do danas. Gadjanje na otvorenom uz nesto sitno vetra sa Excite Spike na otprilike 45 metara (50ak noznih metara) i ne znam da li se ovo racuna u dobre grupe, ali ja sam prezadovoljan. Plus ako nekoga zanima maksimalna daljina sa koje lomi flasu je nekih 52 metara, sve preko toga samo obori flasu. Mogu i da okacim snimak samo ne znam da li je to najbolje na Youtube da postavim pa da posaljem link ili je to moguce i unutar foruma.
Sve u svemu puska vredi svaki dinar, jedino bih voleo kada bi okidac bio meksi.

Attachments

• stoger6.png
    stoger6.png
    112.8 KB · Views: 28
  • stoger.png
    stoger.png
    240.9 KB · Views: 28
  • image_2024-07-16_153010780.png
    image_2024-07-16_153010780.png
    136.1 KB · Views: 27
  • stoger3.png
    stoger3.png
    441 KB · Views: 30
  • stoger8.png
    stoger8.png
    151.9 KB · Views: 30
  • stoger7.png
    stoger7.png
    137.7 KB · Views: 29
Plinking, tj bilo koje sa ravnom glavom i nisu baš za ovako velike razdaljine :) one su više za 10ak metara. Možda da probaš i Hammer kad si već probao i spike i plinking :D

Sent from my Pixel 6 Pro using Tapatalk

Odlične grupe. Posebno ova gde ima jedan flajer, al bez njega... Stvarno ne bih očekivao ovo od RX5.

Sent from my Pixel 6 Pro using Tapatalk

Back