Стопирана продаја Ц оружја

сибирац

New member
Ух, зашто би било ваздушно забрањено?
Одакле је информација?
Онда смо баш отишли у к...

Informacija od ljudi koji su hteli da kupe. Ja imam nabavne za vatreno - nazvao mup i kažu "isteće ti to". Ne mogu ni polovno.
A za vazdušno, ajde da ne garantujem za D kategoriju. Ali C jeste garantovano. Mislim da su rekli ljudi i D - što znači nikakvo oružje.
Sutra je radni dan pa... Može da proverava koga ne mrzi...

Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk

Хвала, позваћу сутра.
А турнир у Врбасу, заборавих да питам, ко то организује, нисам видео нигде инфо.
За сада само знам да Тирион организује неки вид такмичења.

Univerzal-M Srđan Milović, zadnji rok prijave je do 11.05.2023. u 12h. Tako piše na raspisu - a cena kotizacije je 2500.
Moglo se videti samo ako se prati klub... Turnir je, ne pripada taj vid takmičenja SSS...
Ima turnira svuda po Srbiji, ali gde god, mora klub da se prati...

Звао сам, Д хоће да продају, Ц не продају до даљњег јер у супу неће да пријаве.

Туга...
Zato i nisam hteo da garantujem za D. Mislim da je od mesta do mesta, i od prodavnice do prodavnice. Ima gde ne žele ni D.

Само да поделим са свима информацију да су продавнице стопирале продају Ц оружја, због скорашњих трагедија, јер у супу неће да пријватају пријаве .

Не зна се колико ће трајати јер мораторијум је само на кратке ватрене цеви, ово је интерно.

Ja sam predao zahtev u MUPu za C pre tragedije, ceka se potpis nacelnika, ali po svemu sudeci necu skoro da dobijem potvrdu. Pozvacu za 10ak dana da vidim sta ce da mi kazu...

Mada, trebalo je prvo da stopiraju prodaju, a ne ovako, das veliki novac i posle ne mozes da dobijes potvrdu. Ako nece da je izdaju, neka obestete ljude tj nek im omoguce da se puska vrati i dobije novac nazad. Ako je uopste zabrana vazdusnih pusaka resenje. A mislim da svi znamo da nije...

Зато што се трудимо се да пишемо конкретне проверене податке, без глупирања и ширења дезинформација. Од мишљења нема селамета. Чекамо понедељак (док не окрене понедељак нема новости). У случају да ти треба инфо пре, једини који ти можда могу помоћи су Љубиша Трговчевић, Клео Патра и Видовита Бранка.

Sve isto i kod mene, predao sam jos pre Uskrsa, ceka se potpis nacelnika, a onda se desile tragedije i sad izgleda blokada svega. Nadam se da ce resiti da potpisu bar predate zahteve...
Milane ista situacija i kod mene, predao sam isto za mk pusku, bile su kolege obavile terensku proveru i sad cekam samo potpis nacelnika. Sta ce biti na kraju boga pitaj

isto predao... nosio FX Pantheru u Milana Rakića u petak 05.05.23... dakle pre moratorijuma koji je stupio na snagu 06.05.23... platio taxu, zena uredno zavela sve u komp... i sad cekam tu potvrdu koja je ista ko i ovaj papir sto sam dobio... osim sto pise model puske, kalibar, serijski broj i moja adresa...
to su sve bednici... advokat čeka samo da mu javim sta i kako, kome i zašto ;)

Ako si dobio papir, onda si završio prijavu?
Pozz, nije vec je samo dobio papir da je usao u proces registracije, cim dobije papir kao sto i svi ostali imamo onda ce oruzije biti registrovano, prevedeno na srski jezik nalazi se trenutno u vakumu za koji niko od nas trenutno nema odgovor do kada ce trajati

Users who are viewing this thread

Back